Пропускане към основното съдържание

Реклама

Голям провал, че Хазал Кая напусна "Огледален свят"

 В края на 2-ри сезон т.e на финала, сценаристите решиха да убият Фериа понеже Хазал Кая започнала да се снима в нов сериал и не е можела да продължи със сериала, а сценаристите искали трети сезон заради успешността на Чаатай Улусой, но този 3-ти сезон с заглавието "Пътят на Емир", са снимали и излъчвали само 9 епизода и го спряха, защото нямал зрителски интерес. Не само Хазал напусна сериала, също и като нейната колежка Джейда Атеш, която пък играеше ролята на Ханде. Джейда започва да се снима в нов сериал, а малко след това прекратиха излъчването на "Нарекох те Фериха" (Огледален свят) и започнаха изцяло нов сериал - "Пътят на Емир". В него се появи отново Джейда /Ханде/ на 2-рата серия, като телевизията се надяваше да си увеличи рейтинга, но истината е, че след напускането на Хазал рейтинга падна и не след дълго сериалът бе спрян едва на 9-ти епизод.

Източник:  Огледален свят

Коментари

  1. Ужас! Това е голям провал!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Абсолютно логично беше филмът да свърши доста по-рано,когато двамата се събраха повторно..Нямаше никаква житейска достоверност в нелогичното поведение на Емир- да воюваш със всички средства за любовта си,да скъсаш с родителите си и да започнеш да браниш бившата си любовница,рискувайки всичко ,включително и живота си.....Явно,заради успеха на филма и възможността да наложат и друг "касов" актъор/Улусой/, сценаристите са имали непосилна задача да измислят истории,които обаче се оказаха безинтересни на зрителя.Да не забравяме,че това все пак е кинозабавление,а не реалният живот.

      Изтриване
    2. ne sum vqrvala maikoooo filmat e strahoten amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mn vze da me iznervq
      :D

      Изтриване
  2. tiq ne sa dobre,za6to ne sprqha do nqkade,dokato tq si snima filma i sled tova filma da si zavar6i s 6tastliv krai . Taka nqma nito zritelski inters nito po4alba ot towa!!!

    ОтговорИзтриване
  3. filma e xybav,no naistina sled tova e yjasen... :X

    ОтговорИзтриване
  4. Неприятно е, наистина. Актрисата е една от най-обичаните в България.

    ОтговорИзтриване
  5. po-dobre da ne bqha pravili produljenie na seriala.bez hazal kaya nqma da e sushtoto

    ОтговорИзтриване
  6. Seriala e super,no kraqt e mn.tajen,naistina zasho i tozi turski serial trqbvashe da e stajen krai....pred tolkova trudnosti pteminaha Feriha i Emir,she trqbvashe nai-nakraq serial4eto da svarshi shastlivo s tqhnata svatba.....bez da q ubivat...

    ОтговорИзтриване
  7. Здравейте приятели , моля кажете кой убива Ферия?

    ОтговорИзтриване
  8. Za men Ogledalen svqt pokazva kakvo e istinkata lubov .Scenite s Emir i Feria sa mnogo istinski ,neveroqtno si izpalnqvaxa rolite i dvamata preodolqxa vsichki trudnosti i taka trqbva da bade v jivota,zashtoto tova e istinskata lubov .Totalno se razocharovax kogato Feria zamina s Levent ,no vapreki vsichko i tova preodolqxa .Svadbata e krasiv zavarshek ,no da ybiqt Feria tova za men e palna glupost ,naistina mnogo me razocharova tazi smart na Feia, zagubi vsqkakav smisal celiq film .Tova pokazva che vapreki vsichite trudnosti zloto pobejdava dobroto,a ne trqbva da e taka mnogo,mnogo glupavo.Kogato chovek se bori tolkova silno za neshto i go iska s cqloto si sarce i dusha trqbva da badi vaznagraden ,a tazi smart na Feria pokazva ,che trqbva da se primirqvash s vsichko gadno v jivota ,zashtoto i da se borish nqma nikakav smisal.Nito kraq na Zabraneniq plod nito kraq na Dvama zavinagi me razocharovaxa taka kakto kraq na Ogledalen svqt .Absolutna tapotiq Sajelix che izobshto sam otdelqla tolkova vreme da gledam tozi film.

    ОтговорИзтриване
  9. Ами така е в живота.Малко неща свършват с хепиенд.Не се отказвайте от ,,Пътят на Емир,,.Дори без Хазал,аз мисля,че е много интересен как се развива живота на Емир след това,защото живота не свършва до сватба или до една смърт,а продължава и живите трябва да продължат да го живеят.Мисля,че скоро рейтингът на продължението ще се вдигне и ще снимат още серии.Това зависи от нас зрителите.

    ОтговорИзтриване
  10. Да така е! Нека да продължи Емир! Много красив е актьора!
    Гордея се че все пак неговите родители са родени в БГ. Героя трябва да се развива. Трябва да победи доброто. Стига с тези луди да ръководят ежедневието. Малко наивно беше това с Халил.Как ще избяга от тази болница при този режим.
    В живота може би не всичко да завършва с хепиенд, но все пак се достига до някакво равновесие на суха, а тук какво се получи, точно тя е в апогея на радостта си и бум изчезва.
    Прегледах и Пътя на Емир.
    Пак нещо слабо. Не се отнася само , че лирсва главната актриса Хазал Кая. Нещо няма фабула сериала.
    Той си отмъсти мн бързо на основния си враг, но вършейки всичко сам влезе в капана си.
    Всички красавици, вкарани във този филм нямат излъчването на Хазал. Да красиви са, но не са одухотворени като нея.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Този не е никакъв актьор! Статичен, хич го няма, горкият! И какво му е красивото?! Възпълничък, обикновен младеж, с абсолютно безизразна физиономия. Неговият приятел, не си спомням името, защото от зимата не съм гледала филма, е доста по -добър на екрана.

      Изтриване
  11. Много гадно
    Без Хазал Кая сериала няма да е така хубав

    ОтговорИзтриване
  12. Бих дала вси4ко да не напуска сериала

    ОтговорИзтриване
  13. Ако Хазал Кая не у4аства в сериала тои няма да е съ6ия

    ОтговорИзтриване
  14. Ami 4e to naistina ne e sashtiq to si e nov film i spored men e straxoote i vsi4ki trqbva da go podkrepqt tova pokazva 4e vse pak jivota trqbva da prodalji a i e xybavo 4e ima prodaljenie zabraneniq plod no dobre li beshe .A i '"Patqt na emir '"e mn xybav Gulshen oshte ot parviq epizod me grabna nz zashto go sprqxa mn barzo se razvixa neshtata i mislq 4e shte e mn intersesno da vidim kak shte prodalji dali emir shte q spasi ot onzi negodnik o4akvam s netarpenie

    ОтговорИзтриване
  15. Дa бе след тaкaвa голямa любов трудно е човек дa продaлжи.И между другото нaпрaво голямa тaпня че тaкa свършвa.

    ОтговорИзтриване
  16. Аз пък четох в един вестник, че Хазал Кая се е разболяла от диабет и това наложило прибързаният тъжен край. Все пак е можело да се помисли за друга развръзка.

    ОтговорИзтриване
  17. Да! И за мен финалът беше голямо разочарование! Друго си е хепиенда в американските филми! Оставаш удовлетворен, а сега?!

    ОтговорИзтриване
  18. Има ли 9 болум? гледах пътят на емир много е интересен.той ср влюбва отново но не можах дс гледам следващата серия когато емир отиде да признае на явус всичко .какво стана .

    ОтговорИзтриване
  19. Здравейте, къде да намеря 9 епизод?Какво става на срещата между ЕМИР и Явуз?

    Поздрави

    ОтговорИзтриване
  20. Защо си мислите, че живота е приказка и всяко нещо трябва да е с добър край?! Напротив филма е много реалистичен, защото много хора са загубили любимия си точно в сватбения ден, както в случая. Аз мисля, продуценти и режисьори изпитват себе си по този начин, като се опитват да покажат една реалност от живота на хората и да предизвикат нов зрител ски интерес с останалите актьори!
    mariiana.terzieva@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  21. И aз искaм дa рaзберa кaкво се случвa при рaзговорa нa Емир и Явуз,някои знaе ли къде може дa нaмеря сериятa?

    ОтговорИзтриване
  22. Az sashto chuj che Halil e izbqgal ot ludnisata i toi e prostrelal Feriha no sashto chetoh v edin sait kadeto pisheshe che ne Halil e ubil Feriha a e Ece bivshata priqtelka na Emir za koqto toi shteshe da se jeni i na koqto i varna godejniqt prasten. Che tolkova se e qdosala che Emir q zarqza i che se e varnal pri Feriha che shte se omajat i na svadbata Ece e zastrelala Feriha i nikoi ne q e vidql sled tova Emir kogato vzel da se osaszava pochnal da razsledva i razbral che vinovniq za smarta na lubimata mu e bivshata Ece y otiva da q tarsi v Amerika kadeto tq e izbqgala sled tova. Otiva s novata si priqtelka da iska obqsnenie i smetka na Ece. Neznam na men po logichno mi zvuchi zashtoto naprimer: Halil obichashe Feriha otvleche q izmachvashe Emir iskashe da go ubie no na neq ne q narani. Sled tova Djansu se opita da otrovi Emir i Feriha vkaraha q v ludnisa zashtoto e nevmenqema i tam Djansu se sreshna s Halil i spomnqte li si kakva mu beshe reaksiata kogato Djansu mu kaza che se e opitala da ubie Feriha posle toi q plasheshe i debneshe koga e sama i na stalbishteto se opita da e udoshi zatova q izkaraha ot ludnisata i zashtoto vze da se podobrqva. Taka che po logichno e Ece da e drapnala spusaka na svadbeniq finalen den na Feriha. A tova koeto ne razbrah e kade otide golemiqt brat na Feriha Mehmet i zashto maikata na Feriha e umrqla i ot kakvo da ne e vinoven i za tova Halil. Nqkoi ako znae moq da mi otgovori.

    Blagodarq vi mn.

    ОтговорИзтриване
  23. Az sashto chuj che Halil e izbqgal ot ludnisata i toi e prostrelal Feriha no sashto chetoh v edin sait kadeto pisheshe che ne Halil e ubil Feriha a e Ece bivshata priqtelka na Emir za koqto toi shteshe da se jeni i na koqto i varna godejniqt prasten. Che tolkova se e qdosala che Emir q zarqza i che se e varnal pri Feriha che shte se omajat i na svadbata Ece e zastrelala Feriha i nikoi ne q e vidql sled tova Emir kogato vzel da se osaszava pochnal da razsledva i razbral che vinovniq za smarta na lubimata mu e bivshata Ece y otiva da q tarsi v Amerika kadeto tq e izbqgala sled tova. Otiva s novata si priqtelka da iska obqsnenie i smetka na Ece. Neznam na men po logichno mi zvuchi zashtoto naprimer: Halil obichashe Feriha otvleche q izmachvashe Emir iskashe da go ubie no na neq ne q narani. Sled tova Djansu se opita da otrovi Emir i Feriha vkaraha q v ludnisa zashtoto e nevmenqema i tam Djansu se sreshna s Halil i spomnqte li si kakva mu beshe reaksiata kogato Djansu mu kaza che se e opitala da ubie Feriha posle toi q plasheshe i debneshe koga e sama i na stalbishteto se opita da e udoshi zatova q izkaraha ot ludnisata i zashtoto vze da se podobrqva. Taka che po logichno e Ece da e drapnala spusaka na svadbeniq finalen den na Feriha. A tova koeto ne razbrah e kade otide golemiqt brat na Feriha Mehmet i zashto maikata na Feriha e umrqla i ot kakvo da ne e vinoven i za tova Halil. Nqkoi ako znae moq da mi otgovori.

    Blagodarq vi mn.

    ОтговорИзтриване
  24. Az sashto chuj che Halil e izbqgal ot ludnisata i toi e prostrelal Feriha no sashto chetoh v edin sait kadeto pisheshe che ne Halil e ubil Feriha a e Ece bivshata priqtelka na Emir za koqto toi shteshe da se jeni i na koqto i varna godejniqt prasten. Che tolkova se e qdosala che Emir q zarqza i che se e varnal pri Feriha che shte se omajat i na svadbata Ece e zastrelala Feriha i nikoi ne q e vidql sled tova Emir kogato vzel da se osaszava pochnal da razsledva i razbral che vinovniq za smarta na lubimata mu e bivshata Ece y otiva da q tarsi v Amerika kadeto tq e izbqgala sled tova. Otiva s novata si priqtelka da iska obqsnenie i smetka na Ece. Neznam na men po logichno mi zvuchi zashtoto naprimer: Halil obichashe Feriha otvleche q izmachvashe Emir iskashe da go ubie no na neq ne q narani. Sled tova Djansu se opita da otrovi Emir i Feriha vkaraha q v ludnisa zashtoto e nevmenqema i tam Djansu se sreshna s Halil i spomnqte li si kakva mu beshe reaksiata kogato Djansu mu kaza che se e opitala da ubie Feriha posle toi q plasheshe i debneshe koga e sama i na stalbishteto se opita da e udoshi zatova q izkaraha ot ludnisata i zashtoto vze da se podobrqva. Taka che po logichno e Ece da e drapnala spusaka na svadbeniq finalen den na Feriha. A tova koeto ne razbrah e kade otide golemiqt brat na Feriha Mehmet i zashto maikata na Feriha e umrqla i ot kakvo da ne e vinoven i za tova Halil. Nqkoi ako znae moq da mi otgovori.

    Blagodarq vi mn.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Реклама

Реклама

Популярни публикации от този блог

Eмир не е бащата на детето на Руя!

В главата на Емир и Фериа се въртят едни и същи въпроси - Кой е бащата на бебето.  Всеки ден Руя тормози и вбесява Емир.  Ханде и Корай подкрепят Емир в трудните моменти. Корай вижда Емир и Едже заедно в бара и учуден. Ханде и Корай отиват с Емир в болницата за резултатите от ДНК теста.  В последния момент се по явява Фериа и хваща Емир гордо за ръка пред всички. Тестът е отрицателен и Емир не е бащата на бебето на Руя.  Айсун е шокирана и се заяжда с Фериа. Емир, Фериа, Ханде и Корай са много щастливи от резултата на теста и се присмиват на Руя и майка ѝ. Пред болницата Емир прегръща силно Фериа.  Джансу разбира, че Фериа и Емир са женени и изпада в криза.  Мехмет приема предложението на Емир за работа.  Ръза казва тежки думи на Фериа.  Емир е зает в клуба и Едже е постоянно около него.  Фериа приготвя прекрасна вечеря и чака Емир дълго да вечерят, но той не се прибира!

Niks - Една потресаваща истина за българския рап певец

Внезапно на 17 юли почина рап музиканта Николай Благоев - Niks от Touch Down. Тази тъжна новина разпространяват в социалните мрежи негови приятели. Информацията е потвърдена и на официалната страница на групата във Facebooк.  Младият музикант е с корени от Згориград. Неговата майка Дияна е родом от врачанското село, но от дълги години живее в Италия. Била е част от танцов състав във Враца. Бабата и дядото на Николай, които са починали, също се помнят като известните танцьори във Врачанско. След развода на родителите си, Благоев е живял при баща си в Харманли. Touch Down се е сформирала през 2007 г. Никс беше представител на новата вълна рап изпълнители в България.  Последваха редица съвместни проекти с други популярни звезди на хип-хоп и R&B сцената, сред които Били Хлапето, Сани Алекса, Мария Илиева, Лора Караджова, Графа. Аутопсията е установила, че Николай Благоев е починал от сърдечен удар. 23-годишният младеж е бил здрав и не е страдал от никакви заболяван

Реклама