Пропускане към основното съдържание

Реклама

Бенхамин е разочарован от Хулиян!

Лусия пристига в хотела, в който е отседнал Педро Пабло и когато той се опитва да я изгони, да я накара да се прибере у дома, тя започва да ражда.
Татяна казва на Хулиан, че Пиедад не изпитва ревност заради това, което става между тях по една проста причина – Пиедад не го обича.
Бенхамин се опитва да бъде с Камила, че тя го отблъсква и му заявява, че това е грешка, която няма да допусне отново.
Хулиан се ядосва на Татяна, защото тя му казва, че Пиедад не е идеалната жена. За Хулиан, обаче, Пиедад е точно идеалната жена, а не като нея, която поставя сексуалните си желания преди децата си.
Пиедад се обажда в дома на Родриго, но на телефона отговаря Валерия, която я моли да не ги притеснява – нито нея, нито годеника ѝ.
Валерия отново се дрогира.
Хулиан казва на Фабиола, че Пиедад е неговото спасение. Фабиола е скептична и отбелязва, че ако Пиедад не успее да го накара да се почувства обичан, тя също ще умре, както и надеждите му, а с това ще излезе наяве истината, че той е убиец.
Бенхамин казва на Камила, че много се е променила. Камила му отговаря, че все някой ден е трябвало да израсне, жалко само, че е станало прекалено късно.
Лусия започва да ражда и тъй като изпитва силни болки, тя се държи зле с Педро Пабло. Разгневена му казва, че го мрази.
Пиедад казва на Матилде и родителите ѝ, че Хулиан е съгласен евентуално да я оперират. Матилде се разстройва и започва да плаче.
Татяна казва на Лола, че съжалява много, че не е познавала Хулиан по-рано и вместо да се омъжва за Бенхамин, е трябвало да се омъжи за него. Изтичат водите на Лола.
Хулиан казва на Матилде, че никога не е трябвало да движи пръста си и така да дава мотиви на Родриго. Опитва се да я умъртви с някаква инжекция. В отчаянието си, Матилде се бори и успява на време да извика за помощ. На мига се появяват родителите ѝ. Хулиан не успява да я нарани.
Татяна открива, че Лусия е започнала да ражда и че Педро Пабло ще се погрижи за нея, също както и за Лола.
Карвахал и Родриго отиват в затвора, за да разпитат Пабло Алварес – съкилийника на Даниел Видал. Той им разкрива, че убиецът на Фабиола е бил собствения ѝ син, Хулиан Гарсия.
Хулиан моли Гибсън да отложи операцията, докато той се ожени.
Лусия ражда момче.
Гибсън се обажда на Родриго и му съобщава, че Хулиан е приел да оперират Матилде при едно условие – да изчакат, докато се ожени за Пиедад.

Педро Пабло отива в стаята, където Лола ражда, но тя го изгонва и му предлага да отиде при Лусия. Лусия ражда момче.
Валерия се обажда на Камила, за да я помоли за помощ, тъй като се намира в абстиненция след като не е приела обичайната си доза. Камила я пита защо го прави. Валерия споделя, че се страхува, че няма да е способна да запълни празнината, която Пиедад е оставила в живота на Родриго.
Бенхамин моли Татяна да посетят семеен терапевт и да се опитат да спасят брака си, за да могат и двамата да бъдат заедно с децата.
Родриго иска от Карвахал да поставят под денонощно наблюдение Матилде, тъй като животът ѝ се намира в опасност заради Хулиан.
Татяна излиза на вечеря с прокурора и му разказва, че Бенхамин е поискал да се съберат отново. В този момент влиза Бенхамин в компанията на Камила. Татяна не успява да сдържи гнева си и му изкрещява в лицето, че е преспала с Хулиан.
Бенхамин критикува Хулиан за това, че е преспал с Татяна. Отбелязва, че вече не го познава.
Камила моли Татяна да прости на Бенхамин и да се съберат отново, защото в противен случай, ще нарани дълбоко и двамата.
Родриго последва Пиедад в парка и се опитва да ѝ разкаже, че съкилийникът на Даниел Видал е разкрил, че Хулиан е убил Фабиола. Пиедад, обаче, не иска да го слуша и му заявява, че не иска да го вижда никога повече.
Валерия отново се дрогира, защото усеща, че Родриго продължава да обича Пиедад.
Началникът на полицията пита Карвахал защо е разпоредила постоянно наблюдение на Матилде. Карвахал му обяснява, че вярва, че животът на Матилде е в опасност, докато „Ловецът“ е на свобода.
Хулиан забелязва, че няколко полицая наблюдават къщата на Матилде.
Детектив Карвахал убеждава началника на полицията да ѝ позволи да продължи със случая на „Ловеца“, тъй като е убедена, че Даниел Видал не е бил убиеца. Началникът ѝ ѝ позволява да продължи, но при условие, че е много дискретна с разследването.
Педро Пабло научава, че Лусия е избягала от болницата заедно с бебето си.
Камила казва на Бенхамин, че се страхува за Татяна, най-вече заради всичко, което Родриго е казал (че Хулиан е „Ловеца“).
Карвахал казва на Санчес, че трябва да намерят ловната къща, която е имал Даниел Видал и която е останала за Хулиан.
Хулиан упреква Татяна, че е разказала на Бенхамин какво е станало между тях. Двамата се скарват. Татяна му отвръща, че е свободна и може да прави каквото поиска. Хулиан ѝ обяснява, че преди всичко, тя е майка и ако не се срамува заради самата себе си, би трябвало да се срамува заради децата си.

Педро Пабло разговаря с майката на Лусия и тя му разкрива, че Луси има тежък психологически проблем, но отказва да потърси медицинска помощ.
Минава месец.
Татяна разговаря с Пиедад в сватбения ѝ ден, преди да започне да се подготвя. Опитва се да я накара да помисли добре какво ще прави, но Пиедад не иска да я слуша.
Педро Пабло се отчайва, защото вече месец е изчезнала Лусия с детето му. Като го вижда толкова зле, Лола го утешава и го моли да се върне в къщата, за да бъдат едно семейство.
Емилио и Хулиан разговарят за операцията на Матилде и за възможността след операцията тя да бъде същата като преди.
Валерия иска да убеди Пиедад да не се омъжва за Хулиан, тъй като той е убиец. Разказва ѝ историята за снимката на майката на Хулиан, която Матилде е показала на Родриго в деня на катастрофата.
Отчаян, Родриго търси Детектив Карвахал и да провери дали може да се направи нещо, за да спрат Хулиан. Тя му отговаря, че нямат доказателства срещу него и го моли за търпение.
Емилио предава на Пиедад родословното си дърво, тъй като сега тя е част от неговото семейство. В средата на дървото има снимка на Фабиола и моли Пиедад да не казва нищо на Хулиан, защото ще го убие.
Родриго посещава Матилде и я моли да положи усилие, за да разкрие истината, че Хулиан е убиец. Тя стиска ръката му.
Пиедад и Хулиан се женят. Родриго вижда Пиедад и Хулиан да излизат много щастливи след церемонията.
Разстроена, Валерия си мисли, че Родриго е купил наркотици, отчаян заради брака на Пиедад.
Хулиан казва на Пиедад, че винаги е мечтал за нощта, в която тя ще бъде негова...

Коментари

Реклама

Реклама

Популярни публикации от този блог

Niks - Една потресаваща истина за българския рап певец

Внезапно на 17 юли почина рап музиканта Николай Благоев - Niks от Touch Down. Тази тъжна новина разпространяват в социалните мрежи негови приятели. Информацията е потвърдена и на официалната страница на групата във Facebooк.  Младият музикант е с корени от Згориград. Неговата майка Дияна е родом от врачанското село, но от дълги години живее в Италия. Била е част от танцов състав във Враца. Бабата и дядото на Николай, които са починали, също се помнят като известните танцьори във Врачанско. След развода на родителите си, Благоев е живял при баща си в Харманли. Touch Down се е сформирала през 2007 г. Никс беше представител на новата вълна рап изпълнители в България.  Последваха редица съвместни проекти с други популярни звезди на хип-хоп и R&B сцената, сред които Били Хлапето, Сани Алекса, Мария Илиева, Лора Караджова, Графа. Аутопсията е установила, че Николай Благоев е починал от сърдечен удар. 23-годишният младеж е бил здрав и не е страдал от никакви заболяван

Голям провал, че Хазал Кая напусна "Огледален свят"

 В края на 2-ри сезон т.e на финала, сценаристите решиха да убият Фериа понеже Хазал Кая започнала да се снима в нов сериал и не е можела да продължи със сериала, а сценаристите искали трети сезон заради успешността на Чаатай Улусой, но този 3-ти сезон с заглавието "Пътят на Емир", са снимали и излъчвали само 9 епизода и го спряха, защото нямал зрителски интерес. Не само Хазал напусна сериала, също и като нейната колежка Джейда Атеш, която пък играеше ролята на Ханде. Джейда започва да се снима в нов сериал, а малко след това прекратиха излъчването на "Нарекох те Фериха" (Огледален свят) и започнаха изцяло нов сериал - "Пътят на Емир". В него се появи отново Джейда /Ханде/ на 2-рата серия, като телевизията се надяваше да си увеличи рейтинга, но истината е, че след напускането на Хазал рейтинга падна и не след дълго сериалът бе спрян едва на 9-ти епизод. Източник:  Огледален свят

Eмир не е бащата на детето на Руя!

В главата на Емир и Фериа се въртят едни и същи въпроси - Кой е бащата на бебето.  Всеки ден Руя тормози и вбесява Емир.  Ханде и Корай подкрепят Емир в трудните моменти. Корай вижда Емир и Едже заедно в бара и учуден. Ханде и Корай отиват с Емир в болницата за резултатите от ДНК теста.  В последния момент се по явява Фериа и хваща Емир гордо за ръка пред всички. Тестът е отрицателен и Емир не е бащата на бебето на Руя.  Айсун е шокирана и се заяжда с Фериа. Емир, Фериа, Ханде и Корай са много щастливи от резултата на теста и се присмиват на Руя и майка ѝ. Пред болницата Емир прегръща силно Фериа.  Джансу разбира, че Фериа и Емир са женени и изпада в криза.  Мехмет приема предложението на Емир за работа.  Ръза казва тежки думи на Фериа.  Емир е зает в клуба и Едже е постоянно около него.  Фериа приготвя прекрасна вечеря и чака Емир дълго да вечерят, но той не се прибира!

Реклама