понеделник, 21 януари 2013 г.

Eмилиo ще си остава същия поглед на баща си!

Хулиан се опитва да подпали Родриго, но той се защитава и двамата се сбиват.
Пиедад успява да се измъкне от бункера, а Карвахал и Санчес ѝ помагат.
Хулиан излиза, целият в пламъци, и умира от изгарянията, а Родриго излиза след него с тялото на Валерия на ръце.
Матилде се сбогува с Татяна и ѝ съобщава, че ще живее в Калифорния, където иска да започне нов живот заедно с Емилио и да му помогне да си възвърне емоционалната стабилност.
Пиедад се среща с Родриго на гробището. Казва му, че Валерия е била много смела до самия край и че ако не беше тя, най-вероятно щеше да е мъртва.
Педро Пабло посещава Лусия и ѝ занася снимка на Педрито. Тя изглежда безразлична и си тръгва.
Кметът награждава Комисар Луиса Карвахал за участието ѝ в разплитане на случая на „Ловеца“. Луиса не приема тази награда лично и отбелязва, че всички от отдел убийства са се справили добре, но най-вече Комисар Ева Санети.
Камила завършва университета и след дипломирането си, отпразнува успеха си с Татяна, Бенхамин и племенниците си. Насред празненството, Татяна и Бенхамин се хващат за ръце.
Матилде иска, въпреки всичко, Емилио да си спомня за Хулиан като за добър баща и да си припомня само добрите моменти, които са споделили. Накрая, Емилио има същия поглед като Хулиан, когато е убивал.
Родриго споделя с Пиедад, че са му предложили работа в Каролина дел Норте, но не иска да се разделя нито със София, нито с нея. Пиедад го уверява, че би била доволна, стига да бъде с него, без значение къде...

Край

Няма коментари:

Публикуване на коментар