четвъртък, 10 януари 2013 г.

Актрисата Маделин Стоу – властна, секси и озлобена в сериала "Отмъщението”

Сериал № 1 в САЩ "Отмъщението" се завърта в ефира на Нова ТВ още от 18 декември. В него блести една от най-утвърдените холивудски актриси Маделин Стоу, която зрителите я видяха като властна, озлобена и изключително секси. За тази своя роля звездата от „Последния мохикан" заслужено си печели номинация "Златен глобус" за най-добра актриса. 
           
Номиниран за любима телевизионна драма от американските награди на публиката /People's Choice Awards/, „Отмъщението" е най-хитовата американска продукция в момента. Сериалът се излъчва в общо 39 страни по целия свят, а кино критиците го определят като най-пристрастяващата история на малкия екран.
В своята битка героинята Емили Торн, чиято история крие дълбоки тайни от миналото ще се изправи срещу най-големия си враг – кралицата на Хемптънс, Виктория Грейсън, изиграна чудесно от Маделин Стоу. Емили е готова на всичко, за да отмъсти, а Виктория – на всичко, за да запази положението си в обществото и да предпази своя син. Заради големия успех на филма "Ей Би Ес" започна да снима и втория му сезон. Както бе споменато, че "Отмъщението" е номиниран за любима телевизионна драма от "Американските награди на публиката". 


Истинско име: Маделин Мери Стоу Мора    
Дата на раждане: 18 Август 1958 г. 
Място на раждане: Лос Анджелис, Калифорния, САЩ 
Известни филми:  
1. Отмъщение за Анджело (2002) ... Дженифър Барет Алигиери
2. Бяхме войници (2002) ... Джули Мур
3. 12 маймуни (1995) ... Катрин Райли
4. Последният Мохикан (1992) ... Кора Мунро
5. Двамата Джейк (1990) ... Лилиан Бодайн
6. В засада (1987) ... Мария МакГуър

Няма коментари:

Публикуване на коментар