Пропускане към основното съдържание

Реклама

Луси иска да се самоубие, като убие и детето си!

Бенхамин признава на Родриго, че Хулиан и Татяна са имали интимни отношения. Родриго се напряга, защото си мисли, че с тази информация е можел да спре сватбата на Пиедад и Хулиан.
Хулиан се скарва с Пиедад, защото тя продължава да обича Родриго и за това не е успяла да му се отдаде напълно, когато са били заедно. Пиедад изпитва страх и се заключва в банята. Започва да си спомня думите на Родриго и Валерия свързани с подозрението, че Хулиан е "Ловеца".
Емилио разказва на Матилде, че е подарил родословното си дърво на Пиедад със снимка на Фабиола. Матилде се развълнува силно.
Благодарение на информацията, която му е дал Бенхамин, Родриго си дава сметка, че Хулиан се е представял за Даниел Видал, за да накара Даниелa да се влюби в него, а след това да я убие.
Бенхамин и Родриго разговарят с Карвахал и началника на полицията. Бенхамин им разказва за реакцията на Даниела, когато е научила, че Хулиан не е адвокат, а лекар.
Началникът на полицията моли прокурора да отвори отново случая. Обяснява, че има много въпроси, които са останали неизяснени.
Началникът на полицията иска да се засили наблюдението на болницата, за да разберат дали наистина Хулиан е убиеца.
В това време, Матилде влиза в болница, за да бъде оперирана.
Татяна чува как Бенхамин разказва на Педро Пабло и Лола за подозренията, които имат за Хулиан. Тя защитава Хулиан и твърдо отказва да приеме, че той е убиец.
Хулиан пристига в болницата, в която е Матилде. Забелязва, че Родриго и Детектив Карвахал са там.

Вероника казва на Пиедад, че Родриго е посетил София и я прегърнал, все едно е искал да я защити от нещо много лошо.
Хулиан провокира Карвахал и Родриго в болницата, докато той не изгубва търпение и не го удря.
Докато я оперират, Матилде си спомня как е разкрила, че Хулиан е „Ловеца“.
Педро Пабло получава обаждане от майката на Луси, която го моли да включи телевизора. Като го прави, от новините разбира, че Лусия е на един покрив, заплашвайки да скочи заедно с детето си.
Хулиан съобщава на родителите на Матилде, че операцията е минала добре, а той смята да отиде на дълга почивка с Пиедад и Емилио. Той иска да започне нов живот. Емилио, обаче, иска друго – детето иска да остане при майка си.
Педро Пабло бърза да намери Лусия, за да й попречи да се самоубие, хвърляйки се с детето.
Д-р Гибсън уверява, че операцията е била успешна. Хулиан го пита дали може да я види. Гибсън му отговаря, че ще трябва да изчака, докато се събуди.
Хулиан посяга да удари Емилио, когато си спомня как го е малтретирала майка му и се разкайва. Той позволява на сина си да остане с майка си. Той не разбира защо Хулиан трябва да заминава. Баща му го уверява, че има нужда от почивка, защото е много изморен. Обещава не след дълго да се видят отново. Моли го да не споменава на никого, че се е сбогувал с него.
Емилио разказва на Татяна, че баща му е заминал, но не може да каже нищо повече. Тя отива да го търси, а Камила я последва. Хулиан се кани да излезе, когато тя се появява и се опитва да го спре. Хулиан я отвежда до аварийното стълбище и използва своя ловен нож. Той чува двама болни да слизат по стълбите и в този момент си тръгва.
Педро Пабло се опитва да спре Луси, но тя изведнъж не го разпознава и изпада в истерия. Той се уверява, че тя не е добре с главата. Тъкмо Луси се кани да се поддаде, когато изпада отново в истерия, когато вижда Лола.
Санчес съобщава на Карвахал, че "Ловецът" е нападнал Татяна. Те имат оръжието с неговите отпечатъци, но убиецът е успял да се измъкне.
Валерия е пред дома на Хулиан. Родриго я моли да си тръгне, но тя настоява, защото не иска да остави Пиедад сама. В този момент вижда как Хулиан пристига.
По време на хирургическа намеса, сърцето на Татяна спира.
Луси се засилва да скочи от покрива, но Педро Пабло успява да я залъже и да я хване, спасявайки сина си.
Родриго се обажда на Пиедад й разказва какво се е случило. Моли я да напусне дома на Хулиан. Точно в този момент, той пристига и заплашва да я отведе.

Коментари

Реклама

Реклама

Популярни публикации от този блог

Niks - Една потресаваща истина за българския рап певец

Внезапно на 17 юли почина рап музиканта Николай Благоев - Niks от Touch Down. Тази тъжна новина разпространяват в социалните мрежи негови приятели. Информацията е потвърдена и на официалната страница на групата във Facebooк.  Младият музикант е с корени от Згориград. Неговата майка Дияна е родом от врачанското село, но от дълги години живее в Италия. Била е част от танцов състав във Враца. Бабата и дядото на Николай, които са починали, също се помнят като известните танцьори във Врачанско. След развода на родителите си, Благоев е живял при баща си в Харманли. Touch Down се е сформирала през 2007 г. Никс беше представител на новата вълна рап изпълнители в България.  Последваха редица съвместни проекти с други популярни звезди на хип-хоп и R&B сцената, сред които Били Хлапето, Сани Алекса, Мария Илиева, Лора Караджова, Графа. Аутопсията е установила, че Николай Благоев е починал от сърдечен удар. 23-годишният младеж е бил здрав и не е страдал от никакви заболяван

Eмир не е бащата на детето на Руя!

В главата на Емир и Фериа се въртят едни и същи въпроси - Кой е бащата на бебето.  Всеки ден Руя тормози и вбесява Емир.  Ханде и Корай подкрепят Емир в трудните моменти. Корай вижда Емир и Едже заедно в бара и учуден. Ханде и Корай отиват с Емир в болницата за резултатите от ДНК теста.  В последния момент се по явява Фериа и хваща Емир гордо за ръка пред всички. Тестът е отрицателен и Емир не е бащата на бебето на Руя.  Айсун е шокирана и се заяжда с Фериа. Емир, Фериа, Ханде и Корай са много щастливи от резултата на теста и се присмиват на Руя и майка ѝ. Пред болницата Емир прегръща силно Фериа.  Джансу разбира, че Фериа и Емир са женени и изпада в криза.  Мехмет приема предложението на Емир за работа.  Ръза казва тежки думи на Фериа.  Емир е зает в клуба и Едже е постоянно около него.  Фериа приготвя прекрасна вечеря и чака Емир дълго да вечерят, но той не се прибира!

Голям провал, че Хазал Кая напусна "Огледален свят"

 В края на 2-ри сезон т.e на финала, сценаристите решиха да убият Фериа понеже Хазал Кая започнала да се снима в нов сериал и не е можела да продължи със сериала, а сценаристите искали трети сезон заради успешността на Чаатай Улусой, но този 3-ти сезон с заглавието "Пътят на Емир", са снимали и излъчвали само 9 епизода и го спряха, защото нямал зрителски интерес. Не само Хазал напусна сериала, също и като нейната колежка Джейда Атеш, която пък играеше ролята на Ханде. Джейда започва да се снима в нов сериал, а малко след това прекратиха излъчването на "Нарекох те Фериха" (Огледален свят) и започнаха изцяло нов сериал - "Пътят на Емир". В него се появи отново Джейда /Ханде/ на 2-рата серия, като телевизията се надяваше да си увеличи рейтинга, но истината е, че след напускането на Хазал рейтинга падна и не след дълго сериалът бе спрян едва на 9-ти епизод. Източник:  Огледален свят

Реклама