сряда, 16 януари 2013 г.

Луси иска да се самоубие, като убие и детето си!

Бенхамин признава на Родриго, че Хулиан и Татяна са имали интимни отношения. Родриго се напряга, защото си мисли, че с тази информация е можел да спре сватбата на Пиедад и Хулиан.
Хулиан се скарва с Пиедад, защото тя продължава да обича Родриго и за това не е успяла да му се отдаде напълно, когато са били заедно. Пиедад изпитва страх и се заключва в банята. Започва да си спомня думите на Родриго и Валерия свързани с подозрението, че Хулиан е "Ловеца".
Емилио разказва на Матилде, че е подарил родословното си дърво на Пиедад със снимка на Фабиола. Матилде се развълнува силно.
Благодарение на информацията, която му е дал Бенхамин, Родриго си дава сметка, че Хулиан се е представял за Даниел Видал, за да накара Даниелa да се влюби в него, а след това да я убие.
Бенхамин и Родриго разговарят с Карвахал и началника на полицията. Бенхамин им разказва за реакцията на Даниела, когато е научила, че Хулиан не е адвокат, а лекар.
Началникът на полицията моли прокурора да отвори отново случая. Обяснява, че има много въпроси, които са останали неизяснени.
Началникът на полицията иска да се засили наблюдението на болницата, за да разберат дали наистина Хулиан е убиеца.
В това време, Матилде влиза в болница, за да бъде оперирана.
Татяна чува как Бенхамин разказва на Педро Пабло и Лола за подозренията, които имат за Хулиан. Тя защитава Хулиан и твърдо отказва да приеме, че той е убиец.
Хулиан пристига в болницата, в която е Матилде. Забелязва, че Родриго и Детектив Карвахал са там.

Вероника казва на Пиедад, че Родриго е посетил София и я прегърнал, все едно е искал да я защити от нещо много лошо.
Хулиан провокира Карвахал и Родриго в болницата, докато той не изгубва търпение и не го удря.
Докато я оперират, Матилде си спомня как е разкрила, че Хулиан е „Ловеца“.
Педро Пабло получава обаждане от майката на Луси, която го моли да включи телевизора. Като го прави, от новините разбира, че Лусия е на един покрив, заплашвайки да скочи заедно с детето си.
Хулиан съобщава на родителите на Матилде, че операцията е минала добре, а той смята да отиде на дълга почивка с Пиедад и Емилио. Той иска да започне нов живот. Емилио, обаче, иска друго – детето иска да остане при майка си.
Педро Пабло бърза да намери Лусия, за да й попречи да се самоубие, хвърляйки се с детето.
Д-р Гибсън уверява, че операцията е била успешна. Хулиан го пита дали може да я види. Гибсън му отговаря, че ще трябва да изчака, докато се събуди.
Хулиан посяга да удари Емилио, когато си спомня как го е малтретирала майка му и се разкайва. Той позволява на сина си да остане с майка си. Той не разбира защо Хулиан трябва да заминава. Баща му го уверява, че има нужда от почивка, защото е много изморен. Обещава не след дълго да се видят отново. Моли го да не споменава на никого, че се е сбогувал с него.
Емилио разказва на Татяна, че баща му е заминал, но не може да каже нищо повече. Тя отива да го търси, а Камила я последва. Хулиан се кани да излезе, когато тя се появява и се опитва да го спре. Хулиан я отвежда до аварийното стълбище и използва своя ловен нож. Той чува двама болни да слизат по стълбите и в този момент си тръгва.
Педро Пабло се опитва да спре Луси, но тя изведнъж не го разпознава и изпада в истерия. Той се уверява, че тя не е добре с главата. Тъкмо Луси се кани да се поддаде, когато изпада отново в истерия, когато вижда Лола.
Санчес съобщава на Карвахал, че "Ловецът" е нападнал Татяна. Те имат оръжието с неговите отпечатъци, но убиецът е успял да се измъкне.
Валерия е пред дома на Хулиан. Родриго я моли да си тръгне, но тя настоява, защото не иска да остави Пиедад сама. В този момент вижда как Хулиан пристига.
По време на хирургическа намеса, сърцето на Татяна спира.
Луси се засилва да скочи от покрива, но Педро Пабло успява да я залъже и да я хване, спасявайки сина си.
Родриго се обажда на Пиедад й разказва какво се е случило. Моли я да напусне дома на Хулиан. Точно в този момент, той пристига и заплашва да я отведе.

Няма коментари:

Публикуване на коментар