събота, 19 януари 2013 г.

Валерия напада Хулиан в опит да спаси Пиедад, но е убита!

 Хулиан отвежда Пиедад и малката. Валерия ги вижда и решава да ги последва.
Санчес се обажда на Карвахал и ѝ съобщава, че Хулиан се е измъкнал отново и че както изглежда, е отвел Пиедад и София.
Докторът съобщава на Бенхамин, че Татяна е имала силен кръвоизлив и че кръвната ѝ група е рядко срещана, поради което трудно се намира. Камила има същия тип кръв и решава да даде от своята, за да спаси живота на сестра си.
Валерия изгубва Хулиан по пътя.
Пиедад се събужда много объркана в бункера, където Хулиан решава да ѝ разкрие кой е в действителност. Хулиан казва на Пиедад, че единствено тя може да го спаси от него самия, че е единствената, която може да убие „Ловеца“.
Матилде се събужда и казва на началника на полицията, че Хулиан е „Ловеца“.
Докато Карвахал се разсейва, Родриго отмъква една кола и тръгва да търси Хулиан.
Хулиан разказва на Пиедад как го е измъчвала Фабиола като дете и започва да разкрива удоволствието, което е получил, докато е убивал жените, неговите жертви.

Пиедад пита Хулиан дали ще убие и нея. Той ѝ отговаря отрицателно и обяснява, че нея не би могъл да убие, защото не е лоша майка.
Валерия влиза в бункера и напада Хулиан, но не може да го нарани и той я удря, а тя изпада в безсъзнание. Валерия идва на себе си и отново се опитва да нападне Хулиан. Тя се опитва да освободи Пиедад, за да избягат заедно, но Хулиан я залавя и я връзва.
Камила казва на Бенхамин, че лекарите са били предпазливи и са поискали да се подготвят за най-лошото, защото състоянието на Татяна е много тежко. Тя го завежда в параклиса за да се помолят за здравето на Татяна.
Матилде възстановява говора и движенията си. Уверява Емилио, че всичко ще е наред. Обещава да бъде до него, за да го защитава и да се грижи за него винаги.
Пиедад убеждава Хулиан да избягат заедно, но той се напряга много, когато чува звука от полицейските хеликоптери и убива Валерия.
Бенхамин съобщава на Педро Пабло, че Татяна е била нападната от Хулиан и че сега е на крачка от смъртта.
Родриго пристига в бункера, където Хулиан държи Пиедад и София. Двамата си разменят удари, а в това време Пиедад успява да излезе с бебето.

Няма коментари:

Публикуване на коментар