Пропускане към основното съдържание

Реклама

Татяна съблазнява Хулиян!

Камила разказва на Валерия своята история с Бенхамин и за любовта, която изпитва към него. Боли я най-много, че заради тази любов, тя е изгубила Татяна.
Пиедад казва на Родриго, че ако не се успокои и не се контролира, ще се види принудена да държи далеч от него София, както самата тя постъпва.
Родриго отива да говори с Детектив Карвахал и я пита дали наистина тя вярва, че убиецът е бил Даниел Видал, защото според него има доста неща, които не си пасват в това разследване. Карвахал остава, изпълнена със съмнения.
Хулиан казва на Бенхамин, че няма да позволи на Родриго да вгорчи живота на Пиедад и дъщеря ѝ.
Родриго посещава Матилде и я пита за снимката, която му е показала в деня на катастрофата. Емилио го чува и го пита за снимката и след като Родриго му я описва, малкият отбелязва, че може би става дума за баба му Фабиола, майката на Хулиан.
Татяна разказва на Хулиан, че се е скарала с Бенхамин, който я е обвинил, че е лоша майка. Хулиан я пита дали има нещо вярно и тя не отрича. Тя смята, че е настъпил момента и тя да се забавлява, да се наслаждава на живота.
Родриго разговаря с Д-р Гибсън и той му казва, че най-добре ще е да оперират Матилде, след което възможността за възстановяването ѝ се увеличава. Той не разбира защо Хулиан твърдо се противопоставя на хирургическата интервенция.
Татяна казва на Хулиан, че ако съдбата е предвидила за нея да се омъжи за лекар, трябвало е да се омъжи за него, а не за Бенхамин.
Вероника и Марта решават да се обадят на Лола, за да я помолят да си прибере децата, след като Педро Пабло е излязъл и така не се е върнал.
Пиедад открива Валерия в залата за новородени. Тя ѝ казва, че факта, че има връзка с Родриго не означава, че София също влиза в сметките, защото не вярва, че двамата ще останат дълго време заедно.
Лола и Бенхамин отиват да приберат момичетата от офиса на Педро Пабло и откриват детските играчки, които е купил. Лола се разгневява, упреква го и настоява той да купи същите за децата си.
Префектът заварва Карвахал да преглежда документите по делото на „Ловеца“.
Бенхамин споделя с Педро Пабло, че на моменти има усещането, че думите на Родриго (относно подозренията му, че Хулиан е убиеца) не са лишени от смисъл.

Хулиан побеснява, когато научава, че Родриго е посетил Матилде и нарежда на Емилио и Мерседес да не му позволяват отново да влиза.
Татяна разговаря с Пиедад за подготовката за сватбата. Пиедад, обаче, не показва голям интерес и оставя всичко в ръцете на Татяна.
Матилде има кошмар, в който Хулиан наранява Емилио.
Докато преглежда една пациентка, Хулиан започва да си спомня всички свои жертви, а призракът на майка му го наблюдава в кабинета му, изнервяйки го допълнително.
Родриго отива задно с Гибсън да говори с родителите на Матилде и се опитват да ги убедят да разрешат операцията, след която се увеличава вероятността от бързо възстановяване.
Хулиан вижда Фабиола и ѝ казва, че тя е просто част от въображението му. Тя му отговаря, че тя много добре разбира какво изпитва и че отново има нужда да убие.
Мерседес, Андрес, Гибсън и Родриго убеждават Пиедад да се опита да убеди Хулиан да позволи на лекарите да оперират Матилде.
Бенхамин излиза на кафе с Камила, но само като приятели. Двамата обсъждат голямата промяна на Татяна.
Родриго и Пиедад представят София на Матилде. Родриго взема ръката на Матилде и тя реагира.
Гибсън преглежда Матилде и отбелязва, че движенията ѝ, дори и несъзнателни, са добър сигнал за операцията.
Пиедад разказва на Хулиан, че Матилде е започнала да се възстановява и е успяла да мръдне пръст. Хулиан моли Матилде да започне да се движи както преди, но тя не го прави. Хулиан се ядосва, когато научава, че Родриго отново е бил в апартамента на Матилде и решава да влезе в дома му.
Детектив Карвахал се обажда на Родриго и му казва, че има данни за един мъж, който е делил килия с Даниел Видал в продължение на 10 години. Карвахал и Родриго решават да заминат заедно за Далас, за да разпитат този затворник, всеки по свои лични причини. Те искат да научат истината и да намерят доказателства, че Хулиан е „Ловеца“.
Педро Пабло се опитва да убеди Лола, че двамата трябва да се съберат отново, тъй като той обича само нея.
Родриго се прибира в дома си и там заварва Хулиан. Двамата се скарват и Родриго го обвинява, че е „Ловеца“!

Педро Пабло се опитва да убеди Лола да се съберат отново, защото той обича само нея.
Родриго се прибира в дома си и там заварва Хулиан. Двамата се скарват и Родриго го обвинява, че е „Ловеца“. Хулиан се напряга и напада Родриго с нож, но резултатът е лека драскотина. Предупреждава го, че ако не се отдалечи от него, следващият път няма да му се размине.
Хулиан разказва на Пиедад, че е бил в дома на Родриго и че без малко е щял да извърши лудост.
Родриго отива при Пиедад, за да я предупреди, че Хулиан е убиец, но тя му отговаря, че вече го знае и че ако Хулиан е направил това, то е било, защото самият Родриго го е провокирал. Пиедад предупреждава Родриго, че ако отново се забърка с Хулиан, тя ще изиска ограничителна заповед и няма да му позволи да се доближи нито до нея, нито до София.
Хулиан пита Пиедад дали той може да бъде добър баща за София. Пиедад го уверява, че ще бъде, особено след като е добър баща за Емилио. Хулиан се възползва от момента, за да ѝ каже, че именно заради Емилио не иска да допусне да оперират Матилде. Той не иска сина му да страда, ако нещо се случи с майка му.
Родриго казва на Бенхамин, Валерия и Камила, че Хулиан се е опитал да го убие и че много скоро ще докаже, че именно Хулиан е „Ловеца“.
Хулиан обещава на Пиедад да поговори с Гибсън и ако той му даде солидни аргументи, че Матилде няма да бъде в опасност по време на операцията, може да помисли върху възможността да го направят.
Бенхамин моли Валерия да не оставя сам Родриго, защото е много напрегнат и не иска да се поддаде отново на дрогата.
Фабиола казва на Хулиан, че трябва да се отърве от Матилде преди тя да се възстанови.
Бенхамин казва на Камила, че няма къде да отиде.
Татяна отива в апартамента на Хулиан и го съблазнява. Накрая двамата се оказват в леглото.

Коментари

Реклама

Реклама

Популярни публикации от този блог

Niks - Една потресаваща истина за българския рап певец

Внезапно на 17 юли почина рап музиканта Николай Благоев - Niks от Touch Down. Тази тъжна новина разпространяват в социалните мрежи негови приятели. Информацията е потвърдена и на официалната страница на групата във Facebooк.  Младият музикант е с корени от Згориград. Неговата майка Дияна е родом от врачанското село, но от дълги години живее в Италия. Била е част от танцов състав във Враца. Бабата и дядото на Николай, които са починали, също се помнят като известните танцьори във Врачанско. След развода на родителите си, Благоев е живял при баща си в Харманли. Touch Down се е сформирала през 2007 г. Никс беше представител на новата вълна рап изпълнители в България.  Последваха редица съвместни проекти с други популярни звезди на хип-хоп и R&B сцената, сред които Били Хлапето, Сани Алекса, Мария Илиева, Лора Караджова, Графа. Аутопсията е установила, че Николай Благоев е починал от сърдечен удар. 23-годишният младеж е бил здрав и не е страдал от никакви заболяван

Eмир не е бащата на детето на Руя!

В главата на Емир и Фериа се въртят едни и същи въпроси - Кой е бащата на бебето.  Всеки ден Руя тормози и вбесява Емир.  Ханде и Корай подкрепят Емир в трудните моменти. Корай вижда Емир и Едже заедно в бара и учуден. Ханде и Корай отиват с Емир в болницата за резултатите от ДНК теста.  В последния момент се по явява Фериа и хваща Емир гордо за ръка пред всички. Тестът е отрицателен и Емир не е бащата на бебето на Руя.  Айсун е шокирана и се заяжда с Фериа. Емир, Фериа, Ханде и Корай са много щастливи от резултата на теста и се присмиват на Руя и майка ѝ. Пред болницата Емир прегръща силно Фериа.  Джансу разбира, че Фериа и Емир са женени и изпада в криза.  Мехмет приема предложението на Емир за работа.  Ръза казва тежки думи на Фериа.  Емир е зает в клуба и Едже е постоянно около него.  Фериа приготвя прекрасна вечеря и чака Емир дълго да вечерят, но той не се прибира!

Голям провал, че Хазал Кая напусна "Огледален свят"

 В края на 2-ри сезон т.e на финала, сценаристите решиха да убият Фериа понеже Хазал Кая започнала да се снима в нов сериал и не е можела да продължи със сериала, а сценаристите искали трети сезон заради успешността на Чаатай Улусой, но този 3-ти сезон с заглавието "Пътят на Емир", са снимали и излъчвали само 9 епизода и го спряха, защото нямал зрителски интерес. Не само Хазал напусна сериала, също и като нейната колежка Джейда Атеш, която пък играеше ролята на Ханде. Джейда започва да се снима в нов сериал, а малко след това прекратиха излъчването на "Нарекох те Фериха" (Огледален свят) и започнаха изцяло нов сериал - "Пътят на Емир". В него се появи отново Джейда /Ханде/ на 2-рата серия, като телевизията се надяваше да си увеличи рейтинга, но истината е, че след напускането на Хазал рейтинга падна и не след дълго сериалът бе спрян едва на 9-ти епизод. Източник:  Огледален свят

Реклама