неделя, 6 януари 2013 г.

"Огледален свят" по БТВ от 14 януари

На 14-ти януари (понеделник) от 20:00 до 22:00 ч. ще се излъчат първите два епизода на "Огледален свят" ("Adını Feriha Koydum"), които ще ни въведат в интересната история за Фериха, по bTV. На този ден епизоди от "Времето лети" ("Öyle Bir Geçer Zaman Ki") няма да се излъчват. Жалаем да отбележим, че до 11-ти януари (петък) епизодите от "Времето лети" ("Öyle Bir Geçer Zaman Ki") ще се излъчват от понеделник до четвъртък от 20:00 до 22:00 ч. (две серии) по bTV.
От 15-ти януари (вторник), от 20:00 до 21:00 ч., от понеделник до четвъртък, ще се излъчват епизодите на "Времето лети" ("Öyle Bir Geçer Zaman Ki"), а, веднага след него, отново от по следващия вторник (15-ти януари), от понеделник до четвъртък, от 21:00 до 22:00 ч., по bTV ще се върти съвременната история за Пепеляшка, с участието на Хазал Кая, "Огледален свят" ("Adını Feriha Koydum").
По този начин, през седмицата 14-ти - 20-ти януари 2012-та година в праймтайма на bTV ще бъдат излъчени три епизода от "Времето лети" ("Öyle Bir Geçer Zaman Ki") и пет от "Огледален свят" ("Adını Feriha Koydum"). Петък ще е едиственият ден от зимната делнична праймтайм програма на bTV, в който няма да се излъчват турски сериали. Тогава ще бъдат позиционирани епизод от българския ситком "Домашен арест" и комедийното предаване "Комиците".

Няма коментари:

Публикуване на коментар