вторник, 15 януари 2013 г.

Най-сетне започва и "Призракът на Елена"

От 24-ти януари (четвъртък) в ефира на bTV се завърта един от най-успешните сериали на Телемундо - "Призракът на Елена" ("El Fantasma de Elena").
Заснетата преди повече от две години новела с Елизабет Гутиерес и Анна Лаевска в главните роли ще се излъчва всеки делничен ден от 15:00 до 16:00 ч., като ще замести друга сага на Телемундо - "Някой те наблюдава" ("Alguien te mira"), чийто последен епизод ще се излъчи на 23-ти януари (сряда) в обичайния си часови пояс - от 15:00 до 16:00 ч. За съжаление, повторения на епизодите на "Призракът на Елена" ("El Fantasma de Elena") няма да се излъчват.
Напомняме Ви, че "Призракът на Елена" ("El Fantasma de Elena") е една от най-дългоочакваните поредици у нас през последните няколко години. Факт е, че е закупена преди около две години, но нейното излъчване многократно бе отлагано. Най-после, обаче, теленовелата тръва на екрана на bTV и ще се върти всеки делник, при това в удобен за зрителите час. Съвсем скоро в ефира на bTV ще се завърти и реклама към предстоящата сага.

Няма коментари:

Публикуване на коментар