понеделник, 19 ноември 2012 г.

73 епизод

Маурисио се доближава до истинския убиец!

Пиедад пита Хулиан дали е познавал Даниела. Той ѝ отговаря отрицателно. Пиедад му разказва, че я е открила в кабинета му и че тя е видяла снимка с него в кабинета на Бенхамин и я е уверила, че много прилича на неин приятел.
Матилде моли Маурисио отново да ѝ покаже снимката с Даниела. Тя не приема предположението на Маурисио, че Хулиан може да е убиеца. Тя е убедена, че убиецът е Родриго, тъй като тялото на Даниела се е появило в неговия апартамент.
Валерия посещава Родриго и му дава своята подкрепа. Казва му, че вярва в него и че знае, че не той е убил Даниела.
Педро Пабло и Лола са принудени да приемат шантажа на Лусия и приемат тя да поживее няколко дни в дома им.
Пиедад посещава Родриго и му казва, че вярва в него. Тя е убедена, че той не е убиец.
Маурисио разговаря с прокурора и му казва, че те грешат по отношение на Родриго, защото той не е убил Даниела. Прокурорът не иска да повярва в твърдението му и посочва доста неща, които показват, че е виновен.
Полицията отива в клиниката и търси Хулиан. Прокурорът го разпитва и го пита дали познава Даниела. Той отговаря, че веднъж се е видял с нея и я е попитал как върви възстановяването на Родриго. Също така го пита дали тя е споменавала името Даниел Видал. Той се изнервя и отговаря отрицателно.
Бенхамин обяснява на Пиедад, че случаят на Родриго е много деликатен и може да бъде осъден за убийство.
Маурисио разговаря с Родриго и го пита за връзката му с Даниела. Родриго му споменава, че Даниела се е запознала с някакъв мъж – Даниел Видал. Дали ще признае на Родриго какво се крие зад това име?!

Няма коментари:

Публикуване на коментар