сряда, 21 ноември 2012 г.

Хулиан заварва Маурисио в апартамента си, отвлича го и унищожава доказателствата, които има срещу него!

Маурисио разказва на Родриго, че пастрокът на Хулиан се е казвал Даниел Видал и че е бил в затвора по обвинение, че е убил майка му.
Хулиан признава пред Пиедад, че е познавал Даниела.
Луиса, Санчес и Маурисио преразглеждат доказателствата и когато пристига снимка на роклята, Маурисио ги моли за ден, за да събере още доказателства. След това се обажда на Матилде, за да я помоли за снимката на майката на Хулиан. Матилде настоява да я остави на мира и го уверява, че няма никакви съмнения в Хулиан.
Маурисио влиза в апартамента на Хулиан, за да потърси сам снимката на Фабиола. Той я открива, но е разкрит от Хулиан. Хулиан му инжектира нещо и го оставя. Духът на Ева се появява пред Хулиан и му казва, че се е отклонил от профила на Ловеца. Отбелязва, че сега той е обикновен престъпник.
Хулиан завежда Маурисио в изоставената къща и му казва видео запис, който е направил, докато е държал Ева.
Хулиан отива в апартамента на Маурисио и изтрива всички архиви от компютъра му и унищожава всички доказателства, които е събрал.
Татяна настоява от прокурора да арестува Бенхамин.
Пиедад е много притеснена от ситуацията на Родриго и разговаря с Педро Пабло. Той няма големи надежди. Казва ѝ, че ако признаят Родриго за виновен, може дори да го осъдят на смърт. Дали ще стане така?!

Няма коментари:

Публикуване на коментар