понеделник, 5 ноември 2012 г.

65 епизод

Бенхамин открива, че Татяна иска да го натопи!

Родриго е отчаян и казва на Даниела, че иска да вземе малко наркотици. Тя отказва и настоява да бъде силен.
Хулиан кани Пиедад да празнуват, но тя отказва. Хулиан побеснява. Обажда се на Даниела и я кани на вечеря.
Маурисио проследява Хулиан и му прави няколко снимки, докато е с Даниела.
Родриго изненадващо посещава Пиедад и я пита защо е с Хулиан. Споделя, че много го е заболяло, когато я е видял да се целува с него и че е решен да се бори, за да се спаси от наркотиците и всичко това, благодарение на детето, което тя очаква. Заявява ѝ, че е готов на всичко, за да си я върне.
Матилде упреква Татяна за това, че е разказала на прокурора всичко, което знае за Бенхамин. Единственото, което иска Татяна, е да го види в затвора.
Татяна разговаря с Маурисио и му казва, че знае за неговата теория, че Бенхамин е убиеца. Иска да му помогне, за да вкара Бенхамин в затвора.
Маурисио показва снимките на всички убити жени и тя открива за всяка от тях някаква връзка с Бенхамин. Матилде се опитва да обясни, че това е продукт на ревността. Маурисио смята, че убиецът е някой, който е много близък.
Бенхамин е изненадан от силата на волята, която Родриго полага, за да не пие. Родриго му обяснява, че тази сила той получава от детето, което Пиедад очаква.
Бенхамин посещава Татяна и двамата се скарват. Татяна му казва, че е говорила с прокурора и му заявява, че тя също подозира, че той е убиеца. Бенхамин се ядосва и ѝ казва, че е болна. Той е твърдо решен да се защити и да не допусне да изгуби децата си.
Бенхамин разказва на Пиедад, че Татяна е говорила с полицията и им е подхвърлила идеи, заради които те смятат, че той е убиеца.
Началникът на полицията посещава Бенхамин, за да му зададе някои въпроси във връзка с нещата, които Татяна му е разказала. Бенхамин му казва, че Татяна е отчаяна и иска да му отмъсти, тъй като те се разделят и всъщност иска всички да се усъмнят в него. Дали ще му повярва?!

Няма коментари:

Публикуване на коментар