неделя, 11 ноември 2012 г.

70 епизод

Хулиан е разкрит от Даниела и решава да я убие!


Пиедад посещава Татяна, за да се застъпи за Бенхамин. Татяна не се вслушва в думите ѝ и ѝ заявява, че повече не се интересува от приятелството им.
Даниела отива в клиниката. Пиедад пита Хулиан дали тя е терапевта на Родриго.
Емилио споделя с Матилде, че не е успял да завърши родословното си дърво, защото му липсва снимка на баба му, майката на Хулиан. Казва ѝ, че е видял нейна снимка и че е била облечена в черно. Матилде си спомня за снимката и отива при Маурисио, за да ѝ даде снимка на роклята, с която се е появила Ева след смъртта си. Маурисио я пита с кого свързва тази рокля. Тя му разказва, че преди време е видяла стара снимка на майката на Хулиан. Маурисио я моли да му донесе тази снимка, за да сравни роклята с тази, с която е била Ева.
Пиедад разговаря с Даниела и я моли за извинение заради начина, по който се е държала с нея, когато са се запознали. Даниела ѝ казва, че Родриго все още е влюбен в нея и че неговото възстановяване се дължи на нея и бебето.
Бенхамин посещава децата в училище.
Татяна отива в кабинета на Бенхамин, когато той е заедно с Даниела и вдига скандал.
Даниела вижда снимка, на която присъства и Хулиан и разпитва Бенхамин за него.
Хулиан не смята да се остави на Даниела и я проследява, когато тя излиза от клиниката.
Даниела се обажда на Родриго по мобилния телефон и му оставя съобщение.
Хулиан отива в дома на Даниела и ѝ казва, че иска да говори с нея. Тя му позволява да влезе и го пита защо я е измамил по този начин. Даниела опитва да се предпази и го удря няколко пъти. След това се затваря в стаята си, но Хулиан открива ключовете и влиза в стаята. Даниела вика за помощ, но никой не я чува. Хулиан я удря по главата.
Родриго пристига в центъра по рехабилитация, а Даниела все още не е пристигнала. Той ѝ се обажда по телефона, но му отговаря Хулиан. Дали ще се досети, че той е убиеца?!

Няма коментари:

Публикуване на коментар