четвъртък, 13 декември 2012 г.

Карвахал все повече се убеждава, че Хулиян е убиеца!

Хулиан убива един мъж, който се е опитал да се обади в полицията, защото Матилде е заявила, че той е „Ловеца“.
Даниел си дава сметка за всичко, взема мотора си и тръгва.
Бенхамин разказва на Татяна какво се е случило с Исадора. Татяна го моли да не се връща никога повече.
Докато се опитва да избяга от Хулиан, се блъска с друга кола.
Пиедад и Родриго успяват да влязат в рехабилитационния център без никой да ги забележи. Само охраната го пита какво прави извън стаята си. Пиедад му отговаря, че тя е лекар и е трябвало да му направи изследване, но вече са приключили.
Даниел казва на Хулиан, че Матилде ще оцелее само броени часове.
Хулиан влиза в бензиностанцията и открадва камерата за наблюдение.
Родриго и Пиедад отново се скарват. Родриго не може да разбере какво прави тя там, ако му няма доверие.
Полицията научава за катастрофата на Матилде и си мислят, че едва ли ще оцелее.  

Детектив Карвахал съобщава на Прокурора, че „Ловецът“ е убил Маурисио и по пътя на логиката, невъзможно е убиеца да е Родриго.
Бенхамин разказва на Татяна, че Матилде е претърпяла автомобилна катастрофа и че е настанена в болницата в много тежко състояние.
Родриго казва на Валерия, че убиецът е много по-близо до него, отколкото си е мислел и я моли да не си тръгва от клиниката.
Татяна разказва на Хулиан, че Матилде ѝ се е обадила от уличен телефон в нощта на катастрофата, била е много нервна и е казала само „Хулиан“.
Родриго си мили, че Хулиан е убиеца след като си припомня всичко, което са му казали Маурисио и Матилде.
Валерия споделя с Педро Пабло, че вече се е появил трупа на Маурисио. Тя вярва, че могат да го използват като доказателство, че Родриго не е „Ловеца“.
Началникът на полицията и Детектив Карвахал пристигат в болницата, за да разпитат Хулиан относно катастрофата, която е претърпяла Матилде.
Педро Пабло пита Валерия дали Родриго смята, че убиецът е някой, който работи в клиниката.
Лола казва на Татяна, че е най-добре да не споменават пред полицията за обаждането на Матилде от нощта на катастрофата.
Родриго прави опит да се измъкне от рехабилитационния център, но е задържан от полицията.
Педро Пабло разкрива пред Валерия, че Родриго се е измъкнал от клиниката в деня, в който Матилде е претърпяла катастрофата и че ако полицията научат за това, може да го използват като доказателство, че той е „Ловеца“.

Родриго разказва на Детектив Карвахал за снимката, която му е показала Матилде и заявява, че Хулиан е убиеца.
Хулиан обяснява на Емилио, че Матилде е претърпяла автомобилна катастрофа и е в болница.
Татяна казва на Камила, че нейното предателство не само е наранило нея, но също така и племенниците ѝ, които са я обожавали от все сърце.
Педро Пабло казва на Валерия, че Даниел Видал е пастрок на Хулиан.
Татяна плаче безутешно до Матилде и я моли да се възстанови бързо, да не ги изоставя.
Татяна казва на Лола, че най-добре ще е да не споменават на Матилде какво се е случило с Маурисио и в този момент Матилде изпада в криза.
Педро Пабло предава на Прокурора молба за преразглеждане случая на Родриго.
Валерия целува Родриго и му признава, че го обича.
Камила избягва от болницата, в която е била настанена.
Татяна казва на Хулиан и Пиедад, че според нея, Матилде не е претърпяла обикновена автомобилна катастрофа, а се е намирала в опасност и може би убиецът е искал да я нарани.
Матилде се събужда и първият, когото вижда, е Хулиан. Той я предупреждава, че ще е най-добре да забрави за всичко, иначе нещо лошо може да се случи с Емилио.
Хулиан вижда Даниел в болницата, в която се намира Матилде.
Пиедад обещава на Матилде, че ще се погрижи за Емилио, докато тя се възстановява.

Една медицинска сестра съобщава на Татяна, че Камила е избягала от болницата.
Детектив Карвахал започва да подозира, че Хулиан е „Ловеца“, тъй като се твърди, че психопатите започват да извършват своите престъпления след травматично преживяване, а единственият, който отговаря на този профил, е Хулиан.
Даниел казва на Хулиан, че си иска парите или ще разкаже на Емилио истината за човека, който е предизвикал катастрофата на Матилде.
Камила пристига отчаяна в дома на Татяна и търси Исадора, за да ѝ поиска прошка. Исадора, обаче, няма намерени да ѝ прости, защото по нейна вина Татяна и Бенхамин се развеждат.
Отчаяна, Лола започва да реже дрехите на Лусия.
Татяна чува разговора между Педро Пабло и Бенхамин за бягството на Родриго от рехабилитационния център в деня, когато Матилде е претърпяла катастрофата.
Хулиан отново има видение с Ева, която му казва, че падението му наближава. Той се страхува, че Матилде ще го издаде, когато отново проговори и за това я е заплашил да нарани Емилио.
Татяна разказва на Хулиан за бягството на Родриго от рехабилитационния център в деня, в който е катастрофирала Матилде и е търсил Пиедад.
Началникът на полицията разпитва шофьора на камиона, в който се е блъснала Матилде. Той разказва, че в момента на катастрофата е имало още една кола, която не се е приближила, за да помогне, а тъй като е било през нощта, не е видял подробности.
Пиедад критикува Валерия за това, че е разкрила пред Родриго, че тя живее в дома на Хулиан. Валерия ѝ отвръща, че Родриго е имал право да научи и според нея, не бива той да страда цял живот заради Пиедад.
Началникът на полицията и детективите Санчес и Карвахал започват да подозират, въз основа на доказателствата, с които разполагат, че „Ловецът“ продължава да действа.
Лола занася в клиниката разкъсаните дрехи на Лусия и ги изсипва пред всички.
Валерия пита Пиердад дали познава Даниел Видал.
 
Роса се обажда на Бенхамин, за да му каже, че Камила е в къщата и търси Исадора.
Родриго казва на Педро Пабло, че Хулиан е убиеца. Според Педро Пабло, Родриго нещо обърква, защото истинският „Ловец“ е Даниел Видал.
Хулиан упреква Пиедад за това, че не му е казала, че Родриго е избягал, за да се види с нея. Пиедад му обяснява, че не му е казала нищо, защото не е искала да го притеснява повече.
Камила казва на Татяна и Бенхамин, че вече няма апартамент, нито място, където може да отиде.
Детектив Карвахал моли началника на полицията да даде позволение да следят денонощно Хулиан. Той, обаче, отказва.
Хулиан шпионира Пиедад, докато тя се къпе. Тя го забелязва и се прикрива, а Хулиан ѝ казва, че няма причина да се срамува, тъй като един ден тя ще бъде негова.
Татяна отива в рехабилитационния център и търси Родриго. Тя го критикува за това, че е наранил Матилде. Родриго ѝ отговаря, че не той я е наранил и ѝ разказва за посещението на Матилде, която е била при него часове преди катастрофата и му е показала една снимка.
Хулиан продава някои от картините от апартамента си на една художествена галерия.
Подтиквана от желанието за отмъщение заради това, което е направила Лола с дрехите ѝ, Лусия казва на момичетата, че тя ще им даде братче. В резултат на това, Лола се ядосва много.
Пиедад получава няколко кашона и извиква Хулиан, за да ги прегледат. Хулиан ѝ казва да ги отвори, защото в тях има подаръци за нея. Пиедад отваря един от кашоните и открива вътре играчки и неща за бебето, а в друг – сърцата и главата на Маурисио.
Даниел предупреждава Хулиан, че ако не му даде скоро парите, които му е поискал, ще предаде на полицията доказателства, че той е „Ловеца“.
Родриго казва на Бенхамин, че Хулиан е „Ловеца“.
Пиедад напуска апартамента, защото не може да съжителства с Хулиан след като е отворила кутиите.
Хулиан се обажда на информация, за да пита за адреса на Едуард – приятелят на Даниел Видал. Той се обажда в полицията, за да им съобщи за получените в апартамента му сърца и главата на Маурисио.
Бенхамин споделя с Пиедад подозренията на Родриго, че Хулиан е „Ловеца“.
Балтасар казва на Родриго, че ще го изпише и че смята да му помогне да открие „Ловеца“.
Татяна казва на Камила, че ще ѝ помогне с таксите за колежа, но това е единственото, което смята да направи за нея и че го прави, само защото това е било желанието на родителите им.
Лола изгонва Лусия и Педро Пабло от къщата.
Хулиан се преструва на Даниел и се обажда на Едуард.
Детективите Санчес и Карвахал разпитва Пиедад относно кутиите, които е получила и я предупреждават, че самата тя се намира в опасност.
Хулиан посещава Родриго. Двамата се скарват, защото Родриго го обвинява, че е „Ловеца“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар