сряда, 7 ноември 2012 г.

69 епизод

Матилде все повече се убеждава, че Хулиан е убиеца!

Валерия разговаря с Даниела и я моли да не мисли повече за Родриго, който все още е влюбен в Пиедад.
Бенхамин пристига в къщата на Татяна и я моли за прошка на колене. Татяна не му вярва и заплашва да извика полиция.
Хулиан проследява Даниела, която се скита по улиците. След това я завежда в апартамента и двамата остават сами. Хулиан я пита защо не е потърсила децата си. Тя му разказва, че бащата на децата и един съдия са ѝ ги отнели.
Отчаян, Бенхамин се скарва с Родриго и му казва, че алкохоликът е Родриго, а не той.
Маурисио разказва на Матилде, че следи Хулиан и ѝ показва снимка, на която е с Даниела, както и снимка на Родриго и Даниела. Матилде му заявява, че не иска да знае нищо за него и че не иска да си мисли, че Хулиан е убиец, защото той също така е и баща на сина ѝ.
Даниела говори с Бенхамин в опит да му помогне, защото той е много депресиран. Тя го моли да я оперира, за да премахне белега от цезаровото сечение. Така успява да върне Бенхамин към работата. Бенхамин не може да отрече, че е помогнал на Родриго, а той го чувства като собствен брат.
Родриго посещава Пиедад и го моли да отидат в апартамента му, за да не се чувства Бенхамин самотен. Освен това, той иска да прекарат известно време заедно. Пиедад го отрязва. По-късно казва на Хулиан, че убиецът е много близък до тях.
Лола отива в клиниката и казва на Педро Пабло, че Лусия ѝ се е обадила, че е жива и че те са изпратили убийци по петите ѝ. В този момент, Вероника получава обаждане от Лусия, която е в клиниката, защото са я нападнали.
Бенхамин посещава Камила, но не може да има интимни отношения с нея.
Звъни мобилния телефон на Хулиан и Емилио казва, че е онзи в джоба на ризата му. Хулиан се изнервя. Той казва на Матилде, че има връзка с Пиедад.
Педро Пабло казва на Бенхамин, че Татяна е издействала ограничителна заповед и той не може да се доближава до децата.
Пиедад посещава Татяна, за да се застъпи за Бенхамин. Татяна не се вслушва в думите ѝ и ѝ заявява, че повече не се интересува от приятелството им.
Даниела отива в клиниката. Пиедад пита Хулиан дали тя е терапевта на Родриго.
Емилио споделя с Матилде, че не е успял да завърши родословното си дърво, защото му липсва снимка на баба му, майката на Хулиан. Казва ѝ, че е видял нейна снимка и че е била облечена в черно. Матилде си спомня за снимката и отива при Маурисио, за да ѝ даде снимка на роклята, с която се е появила Ева след смъртта си. Маурисио я пита с кого свързва тази рокля. Дали Матилде ще се досети, че Хулиан е убиеца?!

Няма коментари:

Публикуване на коментар