четвъртък, 22 ноември 2012 г.

Маурисио е поредната жертва за Хулиян!

Хулиан носи един трион и започва да измъчва Маурисио.
Пиедад се чувства зле, усеща контракции, които се дължат на това, че е нервна заради Родриго. Обажда се на Алма и тя я моли да отиде в клиниката. Аура казва на Пиедад, че трябва да се намеси и да направи всичко възможно, за да избегне преждевременно раждане.
Матилде разказва на Татяна, че е много притеснена от изчезването на Маурисио. Татяна ѝ казва, че няма защо да се притеснява, защото той може да е заминал на почивка.
Педро Пабло съобщава на Родриго, че е успял да го премести в център за рехабилитация.
От друга страна, прокурорът моли да се засили наблюдението на Родриго.
Хулиан казва на Пиедад, че тя ще се премести да живее с него в апартамента му.
Даниел Видал, пастрокът на Хулиан, отива в апартамента му. Пиедад го приема. Той се представя. Пиедад, обаче, не знае нищо за него, тъй като Хулиан никога не е споменавал и дума.
Хулиан отива в къщата и измива кръвта на Маурисио.
Родриго е заведен в центъра за рехабилитация, където работи Даниела. Той не иска да остава, но пристига Валерия и го моли да остане, защото ще е добре за него.
Хулиан пристига в апартамента си и Пиедад му разказва, че го е търсил Даниел Видал. Хулиан се изнервя и моли Пиедад да не казва на никого за появата на мъжа.
Педро Пабло разказва на Бенхамин, че Родриго е настанен в центъра за рехабилитация. Той усеща, че Бенхамин започва да се съмнява в невинността на Родриго.
Балтасар казва на Родриго, че той не е убиец и че убиецът носи черно яке. Родриго е заинтригуван и иска да разбере за кого става дума.
Матилде посещава Татяна в дома ѝ и там се среща с Анхел Малдонадо. Пита го дали смята, че Маурисио е в опасност сега, когато е изчезнал. Анхел я успокоява като ѝ казва, че Родриго е настанен в център за рехабилитация и няма как да нарани Маурисио.
Родриго се обажда на Пиедад и ѝ съобщава, че са го преместили в центъра. Моли я да го посети. Пиедад му отговаря, че не може, защото трябва да мисли за себе си и за живота си.
По телевизията съобщават за изчезването на Маурисио Остос... една жена открива в парка една ръка. Дали ще открият, че е на Маурисио?! И дали е мъртъв?!

Няма коментари:

Публикуване на коментар