понеделник, 5 ноември 2012 г.

104 епизод

Исабела и Естебан се женят!

На ергенското парти, Естебан преспива с Амелия, която успява да доведе няколко проститутки за останалите присъстващи, докато тя е с Естебан.
Още веднъж, Моника има сексуални отношения с Едуардо, но той моли Моника да запази в тайна техните отношения, защото иска да остане заедно с Аура.
На следващия ден, Лара (шофьора) прави студен душ на Естебан, за да дойде на себе си, тъй като той се е напил подобаващо след като е бил Амелия, с която преспива на ергенското си парти.
На брака на Естебан с Исабела, Роберто е в компанията на любимата си Марта, докато брат ѝ (Габриел) придружава Вероника, която е много влюбена в него, независимо че Габриел иска само парите ѝ.
Доста пийнал, Естебан пристига в църквата и целува Исабела пред погледа на Алехандра, която казва на Давид, че не се чувства засегната от случилото се.
Въпреки че тя не е искала обяснения, Естебан казва на Алехандра, че продължава да я обича и че се е оженил за Исабела, принуден от майка си (Моника). Алехандра му отговаря, че не иска да знае нищо за него.
Дори и в деня на сватбата, Габриел не оставя на мира Исабела и я заплашва, че ще разкаже на всички, че детето, което очаква, е от него. В замяна на мълчанието си, той настоява да му даде парите, които е поискал от нея.

Няма коментари:

Публикуване на коментар