неделя, 18 ноември 2012 г.

72 епизод

Хулиан натопява Родриго за убийството на Даниела!

Родриго казва на Бенхамин, че решението на проблемите му не е в чашката и че трябва да продължи напред заради децата си. Освен това, трябва да се раздели с Камила.
Хулиан слага тялото на Даниела в един куфар и я изнася от къщата, в която я е убил. Занася я в апартамента на Родриго, възползвайки се от това, че той спи и разсипва малко наркотици по врата му и след това е разпръснал наркотици из хола му.
Хулиан отива в апартамента на Пиедад. Тя забелязва колко зле е и не го пуска да си тръгне. Хулиан прекарва нощта с Пиедад.
 Родриго се събужда и открива тялото на Даниел да кърви в леглото му, а ръцете му – изцапани с кръв. Той се обажда на Бенхамин и го моли да отиде в апартамента му. Когато пристига, той открива наркотиците. Родриго му посочва стаята и когато влиза, открива тялото на Даниела и го пита какво е станало. Родирго не знае какво да отговори. Бенхамин подозира, че Родриго се е дрогирал и за това е убил Даниела. Родриго му отговаря, че не е направил нищо такова и обяснява ситуацията с това, че истинският убиец иска да го натопи. Моли го да се обади в полицията.
Амадор се обажда на Маурисио и му съобщава, че Даниела Франко се е появила мъртва, че е било съобщено за това от Бенхамин Моранде и че тялото е било в апартамента на Родриго Кинтана.
Матилде посещава Хулиан, за да потърси снимката на майка му, но вдига шум и Хулиан излиза от банята. Тя му разказва за домашното на Емилио и го моли за снимката. Хулиан ѝ казва, че не иска Емилио да притежава нещо от баща си.
Родриго и Бенхамин са отведени в полицейския участък за разпит. Също така завеждат Камила, за да разберат дали Бенхамин е казал истината. Дали ще обвинят Родриго за убийството?!

Няма коментари:

Публикуване на коментар