сряда, 7 ноември 2012 г.

67 епизод

Емилио открива снимка на баба си!

Бенхамин се ядосва и казва на Татяна, че е болна и че ще се защитава, за да не допусне да изгуби децата си.
Бенхамин разказва на Пиедад, че Татяна е разговаряла с полицията и им е дала данни, които ги убеждават, че той е убиеца.
Началникът на полицията посещава Бенхамин, за да му зададе някои въпроси във връзка с нещата, които е научил от Татяна. Бенхамин му обяснява, че Татяна е отчаяна и иска да му отмъсти, защото се развеждат и иска всички да изгубят вяра в него.
Емилио търси снимки, за да изгради своето родословно дърво. Хулиан го открива и го пита какво прави. Емилио го пита дали жената от снимката е неговата баба. Хулиан му отговаря, че тази жена е никоя. Емилио настоява и моли Хулиан да му даде тази снимка за родословното дърво. Хулиан отказва под претекст, че няма други снимки с нея.
Бенхамин казва на Пиедад, че Родриго е получил снимка, на която те са близо до колата на Ева в деня, в който е изчезнала. Пиедад отбелязва, че ако тази снимка попадне в ръцете на полицията, те ще загазят.
Хулиан казва на Емилио, че почти не си спомня родителите си, защото те са починали, когато той е бил много малък.
Педро Пабло посещава Родриго, за да го пита дали е възможно дрогиран мъж да оплоди някоя жена и тя да забременее. Родриго отговаря положително.
Луиса разговаря с Матилде и я моли да поговорят за Родриго. Тя ѝ разказва за проблемите, които са имали Пиедад и Родриго и още, че Хулиан винаги е бил влюбен в Пиедад.
Лола се разкайва, че е наела побойниците и моли Йоита да им се обади. Педро Пабло ги чува и пита какво става. Дали ще успеят да спрат бандитите на време?!

Няма коментари:

Публикуване на коментар