сряда, 24 октомври 2012 г.

60 епизод

Родриго страда заради ревността на Пиедад от Даниела и пристрастяването му към наркотиците!

Матилде посещава Хулиан, за да поговори с него и да разбере дали онова, което е казал Маурисио, е вярно. Хулиан я пита да не се е върнала при Маурисио и побеснява, става агресивен.
Родриго придружава Пиедад при гинеколожката и там чува биенето на сърцето на бебето.
Даниела се обажда на Родриго, докато той е в колата с Пиедад. Пиедад го упреква за връзката им. Родриго се опитва да обясни, но Пиедад настоява да слезе от колата и отказва да го изслуша.
Татяна казва на Матилде, че следи Бенхамин и че на всяка цена трябва да разбере с коя жена се среща съпруга ѝ.
Даниела разказва на Родриго за инцидента, който е имала. Той я моли да внимава много. Освен това я предупреждава за „Ловеца“. Тя му заявява, че това не я притеснява.
Татяна проследява Бенхамин и открива, че той купува огърлица за жена.
Когато Родриго се прибира в апартамента си, той открива пакетче с наркотици под вратата. Търсят го по телефона и той казва на мъжа, че не се интересува от дрогата. Родриго извиква Даниела. Тя отива в апартамента му и той ѝ показва пакетчето с наркотици. Тя му казва, че може да прави каквото поиска, но да помисли добре за утрешния ден. Родриго решава да се откаже от дозата.
Бенхамин посещава Камила и ѝ поднася огърлицата, която е купил.
Рождения ден на Татяна е. Децата поднасят своите подаръци. Тя отваря подаръка от Бенхамин и открива вътре парфюм, а не огърлицата, за която знае, че е купил. Дали ще открие истината!?

Няма коментари:

Публикуване на коментар