петък, 26 октомври 2012 г.

98 епизод

Моника заплашва сина си, че ще убие Алехандра!

Изпратени от Моника, няколко нападатели се опитват да убият Алехандра. За щастие, Моника навреме се разкайва и отменя заповедта за убийството на девойката, в която е влюбен сина ѝ Естебан.
Естебан е заловен от охраната, изпратена от майка му. Когато се прибира в дома, Моника предупреждава сина си, че ще убие Алехандра, ако не се ожени за Исабела.
Исабела се страхува, че когато се омъжи за Естебан, бракът им ще се превърне в ад. Моника уверява Исабела, че детето, което очаква, е най-доброто ѝ оръжие, за да държи Естебан до себе си.
Вечерта, Алехандра кани Давид на вечеря в дома си. На сбогуване, Давид без малко да целуне Алехандра. А когато се прибира у дома си, Давид без малко да завари майка си (Берта) с Мистър Донъли, когато се канят да правят любов. И въпреки че Берта и Томас Донъли се притесняват за онова, което може да си помисли Давид, те са благодарни на младежа.
Росио излиза с приятелката си Лола на купон. Росио се напива и се заглежда по Матиас, без да се замисля, че е омъжена за Мануел. Ванеса, както и Мануел, не могат да понасят незрялото поведение на Росио.
Без да предупреди семейството си и възползвайки се, че няма никой сутринта, Рафаел показва къщата си на няколко евентуални купувачи.
Естебан не иска да ходи на училище и Моника нарежда на охраната да сложат сина ѝ в инвалидна количка, за да го закарат на сила. Естебан, както може да се очаква, се ядосва.
След като се скарва с брат си Габриел, Росио го принуждава да върне всички пари, което му е дал Мануел за градинарския му бизнес.
Доротея плаща паричната гаранция на Маурисио и той излиза на свобода.

1 коментар: