четвъртък, 25 октомври 2012 г.

61 епизод

Татяна разбира, че Камила е любовница на Бенхамин и след това се опитва да го убие!

Бенхамин посещава Камила и ѝ подарява огърлицата, която е купил.
Рождения ден на Татяна децата поднасят своите подаръци. Тя отваря подаръка от Бенхамин и открива вътре парфюм, а не огърлицата, за която знае, че е купил.
Хулиан и Пиедад посещават гроба на Ева и Маурисио ги проследява. Снима ги, докато се прегръщат.
Татяна се възползва от купона по случай рождения ѝ ден, за да съобщи на всички, че тя и Бенхамин се развеждат.
Камила пристига на празненството на Татяна и носи открито огърлицата, която ѝ е подарил Бенхамин. Татяна остава много изненадана.
Лусия отива в дома на Педро Пабло и момичетата ѝ отварят вратата. Тя им подарява кукли. Йоита съобщава на Педро Пабло и те веднага тръгват към дома. Когато се прибират, Лусия вече си е тръгнала. В отчаянието си, Лола уволнява Йоита. Педро Пабло казва на момичетата, че Лусия не е добър човек и никога не бива да говорят с нея.
Матилде си дава сметка за връзката между Бенхамин и Камила. Тя се притеснява много.
Татяна пита Камила кой ѝ е подарил огърлицата, която носи. Камила ѝ отговаря, че е от Ренато. Татяна не ѝ вярва, но остава нащрек.
Йоита казва на Лола, че може да наеме човек, който да „предупреди“ Лусия и ѝ разказва за случая на братовчедка ѝ и нейната съседка. Лола се замисля върху тази възможност.
Матилде се опитва да каже на Татяна истината за Бенхамин. Татяна я прекъсва и ѝ казва, че вече знае, че Камила е любовницата на Бенхамин.
Татяна влиза в детската стая, където спи Бенхамин и носи нож. Дали ще го убие заради изневярата му?!

Няма коментари:

Публикуване на коментар