понеделник, 29 октомври 2012 г.

100 - 101 епизод

Естебан се опитва да предизвика аборт на Исабела!

Посъветван от „приятеля си“ Матиас, Естебан слага наркотик в напитката на Исабела, за да предизвика загуба на бебето и той да бъде свободен да изгради живота си заедно с любимата си Алехандра. Но за негово нещастие, Исабела отказва да пие алкохол.
Матиас се страхува, че Естебан ще нарани по някакъв начин Исабела. Матиас ѝ се обажда, за да я предупреди да не приема нищо, което Естебан ѝ предложи за пиене, защото той иска да предизвика загуба на бебето.
Вероника жадува за любов и за това търси Габриел. Предлага му парите, които той е поискал, за да спи с нея. Въпреки че той отказва, накрая двамата правят любов.
От друга страна, Берта е посетена от един от купувачите на къщата ѝ. Тя наистина е изненадана да научи, че съпругът ѝ Рафаел се опитва да продаде дома им тайно от нея. Освен това, Рафаел се прибира в дома си пиян и се опитва да удари Берта, но тя успява да избегне посегателството му. Тя го упреква, че е искал да продаде зад гърба ѝ дома, в който живеят децата им.
Амелия започва да проституира, като приема да преспи в замяна на много пари с един мъж, който е много по-възрастен от нея. Тя дори го заплашва, че ще разкаже всичко на съпругата му, ако не плати добре.
Карина съблазнява Едуардо и двамата правят любов в джакузито.
В това време, Аура е посетена от съпруга ѝ, който се разкайва за това, че я изоставил. Тя, обаче, го отблъсква.

Няма коментари:

Публикуване на коментар