понеделник, 29 октомври 2012 г.

63 епизод

Татяна настоява Бенхамин да се сбогува с децата си!

Бенхамин пристига в къщата на Педро Пабло, за да остави там децата, докато говори с Татяна. Разказва на Педро Пабло, че Татяна вече знае за връзката му с Камила.
Прокурор Анхел казва на Луиса и Амадор, че човекът, който много добре може да изясни двойната самоличност на Хулиан, е Матилде.
Всички отиват в къщата на Бенхамин. Татяна също пристига и ги упреква, че са скрили толкова неща на Бенхамин.
Маурисио се обажда на Матилде, за да му помогне да изясни някои неща. Тя вижда снимката на роклята на Ева и споменава, че е виждала тази рокля и преди.
Хулиан е в кафенето с Даниела, когато Родриго ѝ се обажда и му казва, че е от вън, за да върне портмонето. Даниела казва на Хулиан, че Родриго ще влезе и че много иска да ги запознае. Хулиан се оттегля под претекст, че отива до тоалетната, тъй като не иска да го види с Даниела. След това се измъква от заведението.
Бенхамин разговаря с Татяна, но тя му казва, че не може да се вижда отново с децата, защото има лошо влияние за тях. Той се сбогува, обещавайки да ги посещава, а тя отбелязва, че няма да може скоро да ги посети, защото трябва да замине.
Лола посещава Татяна и казва, че един път е видяла Бенхамин да се целува с Камила в кухнята на къщата. Татяна побеснява като научава, че Педро Пабло и Лола са знаели и не са ѝ казали нищо. Моли Лола да напусне къщата ѝ.
Камила пристига в дома на Родриго и разговаря с Бенхамин. Казва му, че е много изплашена от всичко, което е казала Татяна и освен това, Матилде и Маурисио са намекнали, че Бенхамин може да е „Ловеца“. Какво ще направи, за да изчисти името си?!

1 коментар: