вторник, 23 октомври 2012 г.

Революция Z

Новата продукция на Димитър Митовски и Димитър Гочев, сериалът "Революция Z: Секс, лъжи и музика", ще тръгне в ефира на "Би Ти Ви" от 25 октомври и ще се излъчва всеки четвъртък от 21 ч., съобщи телевизията.

  Поредицата, зад която седи екипът, създал "Стъклен дом", е в жанра музикална романтична драма и е вдъхновена от живота на младите хора в България.
Историята в "Секс, лъжи и музика" проследява ежедневието на група ученици, които се сблъскват с купища предизвикателства в преследването на своята музикална мечта.
Приятелство, любов, секс, конкуренция, предразсъдъци, интриги, борба за надмощие, справедливост и шанс за израстване – всичко това е част от живота на петнайсетгодишните мечтатели и бунтари, както и на техните учители и родители, които ще завладеят ефира на bTV тази есен.
Георги Кадурин ще влезе в ролята на властен директор, който следи стриктно за безупречния ред и имидж на поверената му гимназия. Под неговото ръководство Диляна Попова ще се грижи за добрата спортна форма на захласнатите по нея тийнейджъри, а Карла Рахал ще възпитава музикалната култура на учениците. В ролята на секссимвола на училището, обожаван и от ученички, и от колеги, влиза актьорът Юлиан Вергов.
В главните герои в "Секс, лъжи и музика" ще се превъплътят непознати за публиката тийнейджъри. Освен с актьорската си игра, те ще впечатлят зрителите и с дарбата си на певци.
"'Секс, лъжи и музика' е един от най-смелите проекти на bTV в сферата на модерното телевизионно кино. Заедно с екипа на 'Камера' се впускаме в абсолютно новаторски жанр и за първи път у нас телевизионен кинопроект ще получи живот и извън ефира на bTV.
Поемаме още едно предизвикателство - да дадем шанс на абсолютно неопитни, но много талантливи тийнейджъри да се изявят с главни роли в продукцията. Вярвам, че младите хора у нас имат огромен талант за сценична кариера, който само трябва да бъде открит и насърчен", коментира Апостол Пенчев, Член на УС и Директор "Телевизионни програми", bTV Media Group.
В сериала ще участват Стефка Янорова, Силвия Петкова, Юлиан Вергов, Георги Кадурин, Диляна Попова, Никола Стоянов, Иван Тишев, Карла Рахал, Людмила Сланева-Локо.Пилотният епизод от поредицата ще представи главните герои, учениците и учителите на 179-а софийска гимназия в подготовка за първия учебен ден. Двама от учениците правят амбициозни планове за група, но скоро страстта им към рок музиката се сблъсква с тази на почитателите на хип-хопа в училището. Героите на Юлиан Вергов и Диляна Попова, преподаватели в гимназията, пък ще бъдат заети с "извънкласни игри".

Няма коментари:

Публикуване на коментар