понеделник, 22 октомври 2012 г.

"Иффет"

Популярната турска поредица "Иффет", с участието на една от най-добре познатите турски актриси в България - Дениз Чакър.

Историята се разказва за младо момиче на име Иффет,което живее в един от старите квартали на Истанбул,заедно с баща си и сестра си. Баща и е консервативен човек, който държи на честността и затова я държи изкъсо. Но въпреки страха от баща си, тя успява да се среща тайно с таксиметровия шофьор Джемил, в който е влюбена до полуда.

Джемил е луда глава с хулигански дух и не взима на сериозно мечтите на Иффет за брак изтъквайки ... причината че няма пари. За да осъществи мечтата си, Иффет започва работа като прислужничка в имота на Али Ихсан Емироолу големия притежател на холдингово дружество за производство на текстил.

От друга страна най близката и приятелка Бетюл успява да скрие от всички тайната си че е влюбена в Джемил и е готова на всичко за да го спечели. Иффет изтърпява всички трудности и препятствия, само за да може да създаде едно щастливо семейство с мъжа когото обича, но мечтите и ще бъдат съсипани от човека на когото най много се е доверявала.

Няма коментари:

Публикуване на коментар