понеделник, 15 юли 2013 г.

Eлена Калканьо ранява майка си и след това влиза в лудницата и умира - ФИНАЛ

Рамиро е нападнат на яхтата му от полицията. В този момент, той се опитва да използва Елена Лафе като заложник. За щастие, един от полицаите успява да простреля в рамото Рамиро. Веднага след това, мафиотът е арестуван.
В същото време, Елена Лафе вече може да се прибере у дома. Когато Еленита се среща с Мартин, той ѝ съобщава добрата новина, че Едуардо и синът ѝ са живи.
Преизпълнена с щастие, Елена Лафе се прибира у дома, където се среща отново с любимия си Едуардо.
От друга страна, Уолтър признава на Ребека, че не се е оженил за Корина, защото в действителност обича Андреа.
Едуардо е опериран и след това малко по малко започва да си възвръща слуха. Накрая се възстановява напълно.
На следващия ден, Андреа решава да напусне манастира и да забрави за идеята си да става монахиня. Андреа се събира със семейството си и с Уолтър.
В имението Хирон звъни телефона и Латоня отговаря. Тя разбира, че гласът, който чува, е на дъщеря ѝ Елена Калканьо. Тя настоява да ѝ дадат два милиона долара, в замяна на детето.
Елена Калканьо измамва Елена Лафе и Едуардо, като хвърля една кукла на пода и ги кара да вярват, че това е тяхното бебе, докато взема парите, които е поискала.
Елена Калканьо, обаче, се връща в имението Хирон и се опитва да убие Латоня като забива нож в корема ѝ и след това вижда духа на своята сестра-близначка и признава, че тя сама е убила осиновителите им като ги отровила.
По-късно, Елена Калканьо се опитва да убие Томасито. За щастие, не успява да осъществи намерението си, защото Фелипа Чапаро я прострелва точно на време. Най-накрая, Елена Лафе и Едуардо могат да си върнат детето.
Латоня е оперирана, след като дъщеря ѝ Калканьо я ранява в корема. Тя се възстановява задоволително.
Въпреки че е била простреляна, Елена Калканьо се стабилизира и е затворена в лудницата, където Елена Лафе е помолила лекарят да я затвори, за да не може да избяга отново. В този момент става ясно, че Елена Калканьо е прикована към стената на една стая, с оковани крака и ръце и дори има маска на лицето. Само очите ѝ се виждат, а в тях проблясва същата омраза като преди.
От друга страна, Уолтър търси Андреа в имението Хирон и я моли да се омъжи за него. Тя приема и двамата запечатват своята любов със сладка целувка по устните.
На първия рожден на Томасито, Корина се връща, възползвайки се от пролука в натоварения ѝ график като танцьорка.
На рождения ден, Едуардо подарява на сина си Томасито малко конче. В този момент, Елена Лафе си спомня как нейният баща Томас ѝ е подарил кон преди време.
В психиатричната клиника, Елена Калканьо умира, а краката и ръцете ѝ са оковани. Латоня е единствения човек, който присъства на погребението на дъщеря ѝ.
След като Едуардо спечелва купата при едно състезание с коне, Елена Лафе му съобщава добрата новина, че е бременна.
Едуардито (сина на Дарио и Дулсе) е осиновен от Ребека. Момчето се радва да бъде заедно с приятеля си Томасито.
Минават девет месеца...
Еленита ражда красиво момиченце, което решават да кръстят Хермания.
Минават години...
Лаура посещава приятелката си Елена Лафе, с която споделя, че най-накрая е успяла да приеме, че не може да има деца и е успяла да открие щастието си с мъж, за когото се е омъжила и с когото е осиновила дете.
Докато се разхождат с конете си, Едуардо и Елена подпечатват тази любовна история с една страстна целувка...

Няма коментари:

Публикуване на коментар