четвъртък, 11 юли 2013 г.

Знаете ли, че Великата София Лорен се завръща на големия екран!

Италианската актриса и дългогодишна холивудска звезда София Лорен смята да се завърне в киното с роля в късометражен филм, режисиран от нейния син Едоардо Понти. Двамата снимат тази седмица в Неапол.

78-годишната Лорен ще изпълни роля в адаптацията на сина й по пиесата за един човек на Жан Кокто "Човешкият глас", който проследява срива на жена, изоставена от нейния любим.Очаква се снимките да продължат около месец и след Неапол да се преместят в Рим.

 Лорен се налага като актриса в Италия през 50-те години, но договор с американското студио "Парамаунт пикчърс" я превръща в международна знаменитост, която играе заедно с Кларк Гейбъл, Чарлтън Хестън и Марлон Брандо.

През 1962 г. печели "Оскар" за най-добра актриса за ролята си във филма на италианеца Виторио де Сика "Две жени".

Лорен за последно се появи на голям екран през 2009 г. в романтичния мюзикъл "Девет" (Nine) на Роб Маршал, в който участват още Пенелопе Крус, Никол Кидман и Даниел Дей-Люис.

През 2010 г. тя участва и в италианския телевизионен минисериал на Виторио Синдони "Къщата ми е пълна с огледала", разказващ за живота на нейната майка Ромилда Вилани.

Няма коментари:

Публикуване на коментар