неделя, 7 юли 2013 г.

Дулсе се досеща, че Елена Калканьо се е опитала да я убие и след това умира!

Промъквайки се в манастира, Уолтър признава на Андреa, че я обича и че желае да изгради живота си заедно с нея. Андреa, обаче, не иска да се поддаде на това изкушение. Въпреки че също го обича, тя предпочита да го отблъсне и да продължи пътя, който е избрала, а именно – да стане монахиня.
В това време, Корина получава предложение да стане професионална танцьорка далеч от родината ѝ. Тя приема предложението.
От друга страна, Елена Лафе продължава да кокетничи с Рамиро (шефа на Монтекристо), за да помогне за разрушаването на мафиотската организация.
В клиниката, Дулсе казва на Ребека, че Елена Калканьо е срязала спирачките на колата ѝ, за да убие нея и детето ѝ. Освен това, разкрива, че Калканьо държи детето на Елена Лафе.
На яхтата, на която пътуват, Елена Лафе моли мафиота Рамиро да се откаже от приятелството си Монтекристо и му казва, че младият мъж едва ли ще излезе някога от затвора. Мафиотът приема. Освен това, той сключва сделка с нея и купува имението ѝ за голяма сума пари.
В затвора, няколко мъже, изпратени от Рамиро, слагат край на живота на Монтекристо, като го нарязват с трион.
Преди да умре, Дулсе благодари на Ребека, че ще се погрижи за сина ѝ Едуардито. Моли я само да не говори лошо по неин адрес пред сина ѝ. Малко след това, Дулсе умира в клиниката.
В болницата, Рут посещава мъжа, за когото е мислела, че е просяк. Като вижда лицето му, тя открива, че той е самия Едуардо. Тя е шокирана, защото е смятала, че той е мъртъв.
Елена Калканьо дава успокоително на бебето и се маскира като възрастна жена. Тя напуска мястото, защото не иска да рискува да бъде заловена от полицията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар