понеделник, 8 юли 2013 г.

Нови премиери по BTV Media Group

На 22-ри юли (понеделник), точно в 20:00 ч., ще се състои премиерата на американската сага „Опасни тайни”, когато ще се излъчат първите два епизода. От 23-ти юли (вторник), премиерният сериал ще се излъчва вече от понеделник до четвъртък, по един епизод, от 21:00 ч.

След няколко седмици „Времето лети” („Öyle Bir Geçer Zaman Ki”) се завръща, отново в ефира на bTV Lady. Най-вероятно ще се излъчват премиерните епизоди от втория сезон на сагата, въпреки че е възможно да бъдат показани и премиерните за ефира на bTV Lady епизоди между шестдесети и първи и деветдесет и шести. Едно, обаче е сигурно – от тук нататък „Времето лети” („Öyle Bir Geçer Zaman Ki”) ще се върти само и единствено в ефира на bTV Lady.

В „Проклятието на семейство Апарисио” („Las Aparicio”) в главни роли ще видим Мария дел Кармен Фариас и Габриела де ла Гарса, позната ни от излъчения по Диема Фемили и Нова Телевизия сериал „Как обича една жена”. Очаква се да получим информация за излъчването на мексиканския сериен филм на „Argos” в ефира на bTV Lady също до няколко седмици.

Няма коментари:

Публикуване на коментар