Пропускане към основното съдържание

Реклама

Джесика Мас - Третата основна злодейка в "Призракът на Елена" e най-опасна

Джесика Мас е пуерториканска актриса, станала известна в България с ролята си на Дулсе Ускатеги в теленовелата на Телемундо, „Призракът на Елена“.
Рождено име: Джесика Мас Негрон
Дата и място на раждане: 5 декември 1981; Байамон, Пуерто Рико.
Актуална възраст: 31 години
Зодиакален знак: Стрелец
Височина: 174 см
Семейно положение: Омъжена, няма деца.
Съпруг: Рамиро Фумасони – аржентински модел и актьор
Кариера: Първата й роля в телевизията е на Мини в комедийния серия „Кафенето винаги е отворено” (“La Cafeteria Siempre Abierta”). След това работи известно време за Wapa TV като модел в програмата Hello Wapa и като водеща на предаванията Que Suerte que es Domingo(”Какъв късмет, че е неделя”) и Super Show”.
Популярни роли в теленовели: Мирея в „Дума на жена” (“Palabra de Mujer”), Флоренсия в „Душа от желязо” (“Alma de Hierro”), Федора в „Страстно сърце” (“Corazon Apasionado”), Соня в „Изпратен от небето” (“Cachito de Cielo”)


За героинята в сериала:

 От началото на сериала героинята беше съвсем спокойна и мила, но след като се появява Елена Лафе, тя става озлобена.  Не очаквахме, че такава искренна жена да се превръща на "чудовище" след като видяхме някои от части от кадъра на сериала, как от краката до главата, когато беше любовница на Монтекристо Паласио, тогава зрителите се изненадаха, че Дулсе Ускатеги наистина беше героинята с скрита личност, за което става въпрос, че героите неусещат за плановете й. Мариела (мащехата на Елена Лафе) предусещаше какво крои тази "демонична" героиня, но за съжаление Мариела умира в по-ранните серии заедно с Томас (бащата на Елена Лафе). По-опасна от Елена Калканьо Дулсе избива един по един или по точно убива по който й падне, опитваше се да убие и Елена Лафе и Ребека Хирон, но плановете й са безуспешни. Убийцата катастрофира заедно с сина си, тогава Ребека посещава и й съобщава, че ще осиновява Едуардито, като чува това Дулсе, която е на смъртно легло и се опитва отново да я убие, но лекарите не вярват в думите на Ребека. След като се събужда от кома, тя обвинява на отец Агуас за Ребека и Елена и ги проклина. Така че тази героня си остава третата основна злодейка в историята.

Коментари

Реклама

Реклама

Популярни публикации от този блог

Eмир не е бащата на детето на Руя!

В главата на Емир и Фериа се въртят едни и същи въпроси - Кой е бащата на бебето.  Всеки ден Руя тормози и вбесява Емир.  Ханде и Корай подкрепят Емир в трудните моменти. Корай вижда Емир и Едже заедно в бара и учуден. Ханде и Корай отиват с Емир в болницата за резултатите от ДНК теста.  В последния момент се по явява Фериа и хваща Емир гордо за ръка пред всички. Тестът е отрицателен и Емир не е бащата на бебето на Руя.  Айсун е шокирана и се заяжда с Фериа. Емир, Фериа, Ханде и Корай са много щастливи от резултата на теста и се присмиват на Руя и майка ѝ. Пред болницата Емир прегръща силно Фериа.  Джансу разбира, че Фериа и Емир са женени и изпада в криза.  Мехмет приема предложението на Емир за работа.  Ръза казва тежки думи на Фериа.  Емир е зает в клуба и Едже е постоянно около него.  Фериа приготвя прекрасна вечеря и чака Емир дълго да вечерят, но той не се прибира!

Голям провал, че Хазал Кая напусна "Огледален свят"

 В края на 2-ри сезон т.e на финала, сценаристите решиха да убият Фериа понеже Хазал Кая започнала да се снима в нов сериал и не е можела да продължи със сериала, а сценаристите искали трети сезон заради успешността на Чаатай Улусой, но този 3-ти сезон с заглавието "Пътят на Емир", са снимали и излъчвали само 9 епизода и го спряха, защото нямал зрителски интерес. Не само Хазал напусна сериала, също и като нейната колежка Джейда Атеш, която пък играеше ролята на Ханде. Джейда започва да се снима в нов сериал, а малко след това прекратиха излъчването на "Нарекох те Фериха" (Огледален свят) и започнаха изцяло нов сериал - "Пътят на Емир". В него се появи отново Джейда /Ханде/ на 2-рата серия, като телевизията се надяваше да си увеличи рейтинга, но истината е, че след напускането на Хазал рейтинга падна и не след дълго сериалът бе спрян едва на 9-ти епизод. Източник:  Огледален свят

Niks - Една потресаваща истина за българския рап певец

Внезапно на 17 юли почина рап музиканта Николай Благоев - Niks от Touch Down. Тази тъжна новина разпространяват в социалните мрежи негови приятели. Информацията е потвърдена и на официалната страница на групата във Facebooк.  Младият музикант е с корени от Згориград. Неговата майка Дияна е родом от врачанското село, но от дълги години живее в Италия. Била е част от танцов състав във Враца. Бабата и дядото на Николай, които са починали, също се помнят като известните танцьори във Врачанско. След развода на родителите си, Благоев е живял при баща си в Харманли. Touch Down се е сформирала през 2007 г. Никс беше представител на новата вълна рап изпълнители в България.  Последваха редица съвместни проекти с други популярни звезди на хип-хоп и R&B сцената, сред които Били Хлапето, Сани Алекса, Мария Илиева, Лора Караджова, Графа. Аутопсията е установила, че Николай Благоев е починал от сърдечен удар. 23-годишният младеж е бил здрав и не е страдал от никакви заболяван

Реклама