неделя, 30 юни 2013 г.

Елена Калканьо е заловена от Фелипа Чапаро!

Ребека посещава в клиниката Дулсе, за да ѝ съобщи, че ще осинови сина ѝ Едуардито. Като чува това, Дулсе реагира и стисва силно Ребека за врата. Докторът, обаче, не вярва на това, защото вярва, че здравословното ѝ състояние е толкова нестабилно, че не би могла да го извърши.
Въпреки маскировката, Елена Калканьо е заловена от Фелипа Чапаро. Когато я открива, Фелипа слага белезници на злата близначка.
В затвора, Монтекристо планира бягството си.
Дулсе се влошава в клиниката, но лекарите успяват да я стабилизират.
От друга страна, Едуардо напуска болницата. Докато скита по улиците, слухът му едва понася невъобразимите шумове. Той е чувствителен към всякакъв шум след експлозията на бомбата, която е била заложена в дома на Марго.
Далеч от там, Нена Очоа има видение с Даниела Калканьо, която я завежда до колата на един мъж, който казва, че Аделита (както Елена Калканьо се е представяла, докато се е подвизавала като мексиканска селянка) е оставила малкия Томасито.
Елена Калканьо се възползва от разсейване на Фелипа и успява да избяга. Накрая, тя отива при мъжа, при когото е оставила сина на Еленита и Едуардо.
Далеч от там, Лаура се сбогува с приятелката си Елена Лафе, тъй като е решила да промени живота си. За това, тя напуска имението Хирон, но обещава на Еленита да поддържат връзка.
В клиниката, Дулсе настоява пред Ребека да не се осмелява дори да докосне сина ѝ Едуардито. Ребека, обаче, я уверява, че детето ѝ ще бъде в най-добрите ръце.
Докато се разхождат по улицата, Рут и Елена Лафе объркват Едуардо с просяк, към когото изпитват нежност като го виждат как трепери и е сложил ръце на ушите си. Той не може да понася никакви шумове, а ръцете му закриват и лицето, поради което двете жени не разбират, че това е самия Едуардо.
В това време, Нена Очоа има предупредително видение с Даниела и вижда как Елена Калканьо се опитва да убие бебето Томасито.

Няма коментари:

Публикуване на коментар