четвъртък, 6 юни 2013 г.

Дулсе е разобличена от Рут !

Най-накрая, Клара признава на Мишел, че е бил осиновен. Той я упреква, че не му е казала и така му е попречила да бъде щастлив с Милейди. Но за него все още има надежда, след като вече знае, че не са кръвни роднини. Мишел има желание незабавно да сподели това с Милейди, но Клара се противопоставя и му намеква, че Андрея може да умре, ако се почувства изоставена.
Освен това, Клара моли Милейди да стои далеч от Мишел, защото той не може да има хубав живот заедно с нея, защото са от различни социални класи. Като чува това, Милейди благодари на Клара, че я е дала за осиновяване.
Подтикната от Дулсе, Елена Калканьо слага отрова в храната на Рут, за да предизвика малко по малко отслабването на сърцето ѝ и да умре като Марго.
След като съобщава в полицията, Елена Калканьо се обажда по телефона на Анаклето и Нена Очоа, за да ги заплашва със смърт. Те скриват това от Латоня, за да не я притесняват.
Далеч от там, Монтекристо и Калима открадват няколко коли, за да се измъкнат от полицията. Сега те са преследвани от закона за отвличането на Еленита. За неин късмет, тя използва една възможност, за да се опита да избяга.
 Монтекристо трябва да спаси Елена Лафе като я изкарва от една област с подвижни пясъци, в които попадат, въпреки че индианецът Калима е против да спасяват Еленита. Монтекристо блъска вярното си куче, което попада в подвижните пясъци и изчезва.
Като се събужда, Андрея открива, че е спасена след като баща ѝ Дарио ѝ е дарил костен мозък. В същото време, Дарио е в много тежко състояние в болницата, след като е претърпял няколко инфаркта.
Дулсе научава, че Дарио е на прага на смъртта. Тя моли Елена Калканьо да не трови Рут, тъй като тя е подписала пълномощно на името на Дарио. Ако той умре, няма да могат да направят нищо, за да присвоят богатството.
През нощта, Дулсе се промъква в болницата с намерението да принуди Дарио да подпише пълномощно, за да може да се разполага с богатството на Рут. Дарио, обаче, отказва да подпише. Освен това, той е почти в безсъзнание.
Монтекристо се възползва от факта, че Еленита не си спомня нищо и я завежда в един публичен дом, убеждавайки я, че тя е проститутка, която работи изключително и само за него. Освен това я предупреждава да не излиза от стаята си, защото ако излезе, едни мъже ще я убият. Тя, на свой ред, не вярва, че е била проститутка и се страхува, че Монтекристо може да я нарани.
В болницата, Дарио се събужда и заварва в стаята брат си Едуардо. Той му съобщава добрата новина, че Андрея е спасена благодарение на него. Дарио се развълнува от благоприятното развитие на нещата, но все още е в много тежко здравословно състояние.
В публичния дом, където Монтекристо е затворил Елена Лафе, няколко от проститутките предупреждават Еленита дори да не се опитва да избяга, защото в противен случай, охраната на заведението може да я убие.
Ребека признава пред Андрея, че баща ѝ може да умре всеки момент. Девойката успява да стане от леглото си и отива до стаята на баща си.
Въпреки че е изоставен в подвижните пясъци от Монтекристо, индианецът Калима оцелява. Той кърви обилно и едното му око липсва.
Дулсе се опитва да принуди Рут да подпише някакви документи. Старата жена заплашва Дулсе с нож, но е принудена да отстъпи, когато се появява Елена Калканьо с оръжие в ръка. Рут, обаче, трудно може да бъде сплашена. Тя успява да измъкне от Дулсе признанието, че е убила сестра ѝ Марго, а също така и адвоката ѝ Пенeлоса. Рут успява да запише разговора им на телефона, докато самият разговор е изслушан от Алан и друг полицай.

Няма коментари:

Публикуване на коментар