сряда, 19 юни 2013 г.

Елена Калканьо отвлича детето на Елена Лафе!

Елена Лафе открива в банята флакон с лак и го използва, за да се отърве от един от охраната ѝ. След това, с пистолет в ръка, тя се изправя срещу Монтекристо.
Междувременно, Мишел е разкрит от един от хората на Монтекристо, който го залавя. Еленита успява да го отведе, докато заплашва Монтекристо, когото прострелва в едното рамо.
Монтекристо успява да избяга, а Еленита и Мишел се срещат с Едуардо. Безкрайно щастливи, Едуардо и Еленита се целуват страстно. Двамата заедно се прибират в имението.
В имението, Еленита се развълнува като вижда сина си Томасито.
Латоня сънува дъщеря си Даниела и след това се възстановява напълно, ходи и говори идеално.
В църквата, отец Агуас е посетен от Елена Калканьо, но той не я разпознава, защото се е преоблякла като мъж. По-късно, Елена Калканьо се разкрива пред свещеника и се опитва да го убие. За щастие, призракът на Даниела се появява пред Елена Калканьо. Тя се изплашва и побягва далеч от църквата.
Латоня разказва на Елена Лафе как Елена Калканьо и Монтекристо са я излъгали, убеждавайки я, че детето ѝ е било мъртвородено, а в същото време Калканьо го е отвела и е убедила всички, че то е нейно дете.
По телефона, Фелипа Чапаро се обажда на Ребека, за да я предупреди, че Дулсе е успяла да излезе на свобода, след като не са успели да докажат нейната вина.
Дулсе се връща при Монтекристо, който се е устроил в едно ранчо. Двамата правят любов.
Далеч от там, Рут посещава своята лудичка (както сама предпочита да нарича Елена Лафе).
Междувременно, Елена Калканьо успява да започне работа като работник в имението Хирон. Никой не я разпознава, защото се е маскирала като мъж.
Без да подозира, че Калканьо е близо до тях, Латоня предлага на полицията да я използват като примамка, за да заловят Елена Калканьо.
В съучастие с Монтекристо и Дулсе, Елена Калканьо плаща голяма сума пари на един тип, за да ѝ помогне да заложи бомба в имението Хирон.
Елена Калканьо се възползва от маскировката си и разкрива, че Латоня иска да помогне на полицията, за да я заловят.
От друга страна, полицията открива мотела, в който е отседнала близначката Калканьо. Също така научават, че тя се маскира, за да не я разпознаят.
В това време, Ребека решава да осинови Едуардито, както самият Дарио я е помолил да направи преди умре. Тя няма възможност да направи това, защото Дулсе (майката на детето) все още е жива.
Въпреки че полицията открива къде се крие Елена Калканьо, тя успява да избяга от тях. След това, тя моли за помощ Дулсе. Тя, обаче, е заета със спасяването на сина си Едуардито, когото все пак успява да открие. Малкият е щастлив, че са заедно с майка си.
В това време, Елена Калканьо отвлича бебето на Елена Лафе и Едуардо.
В женския затвор, Ребека моли Фелипа да се върне на работа при нея, да се грижи за нея. Ребека се страхува, че Дулсе ще се появи в някой момент и ще се опита да нарани нея и дъщеря ѝ Андреа.
От друга страна, Мишел най-накрая успява да изживее свободно любовта си към Милейди.

Няма коментари:

Публикуване на коментар