понеделник, 10 юни 2013 г.

Андреа признава на Мишел, че е влюбена в друг!


Андреа напуска болницата в инвалидна количка. Тя се възстановява благоприятно, малко по малко, след операцията. Като се среща с Уолтър, тя си дава сметка, че продължава да го обича.
По-късно, Андреа влиза в дома си, изправена на собствените си крака.
В женския затвор, Дулсе открива, че Фелипа Чапаро е една от охраната и се е върнала там. Сега тя се страхува, че може да я нарани. Дулсе се опитва да шантажира Фелипа, но тя не ѝ остава длъжна и я удря.
Преоблечена като старица, Елена Калканьо продължава да се крие от полицията. Тя моли за помощ Монтекристо, който, обаче, отказва категорично.
В имението Хирон, Латоня се завръща и успява да стане от инвалидната количка.
На състезанието с коне, мъжът, който беше заплашван от Монтекристо, не се поддава на заплахите. За това, Монтекристо и хората му убиват мъжа и семейството му.
Едуардо проследява Монтекристо с колата си и така научава къде крие Еленита. За нещастие, той не може да направи нищо, за да я спаси, защото мястото гъмжи от въоръжени мъже.
Андреа и Мишел правят признания един пред друг. Те са наясно, че не се обичат, а са влюбени в други хора. Като част от признанието, Мишел споделя с Андрея, че е влюбен в Милейди. Андреа се чувства измамена от Милейди и Мишел.
В това време, Маурисио (истинският баща на Милейди) разговаря с дъщеря си и ѝ предлага безусловната си помощ, за каквото и да е. Накрая те се прегръщат.
От друга страна, Монтекристо принуждава Елена Лафе да подпише документ, с който се отказва от имението Хирон.
В клиниката, всички смятат, че индианецът Калима е мъртъв, но той изненадва лекаря като се събужда.
Дулсе се сбива за първи път в затвора, забърквайки се със затворничката Уотърфлай.
От друга страна, индианецът Калима успява да избяга от болницата, където са го приели за мъртъв. Той е решен да си отмъсти на Монтекристо, който го е натикал в подвижните пясъци.
В затвора, Фелипа съобщава на Дулсе, че ще остане дълго време зад решетките, защото Дарио е оставил писмо преди да умре, с което разкрива, че Дулсе е отровила леля си Марго и че е убила адвоката Тулио, представяйки се за проститутка.
На погребението на Дарио, Монтекристо се появява с Елена Лафе. Тя успява да поговори с него и той ѝ разкрива, че детето ѝ е живо. Еленита, обаче, е принудена да се върне при Монтекристо, защото се страхува, че той може да нарани Едуардо.
В колата, Елена Лафе се сдърпва с Монтекристо, защото е убедена, че той ѝ е отнел детето. Гневът ѝ дава сили и тя му отнема оръжието, с което след това заплашва да го убие. По-късно, тя успява да избяга, но хората на Монтекристо я хващат и я връщат на мястото, където Монтекристо я държи далеч от всички.

Няма коментари:

Публикуване на коментар