Пропускане към основното съдържание

Реклама

Пиедад ражда дъщеря!

Балтасар казва на Хулиан, че го е видял как дърпа тялото на една жена към езерото и също така е наясно, че той е мъжът с черното яке.
Татяна съобщава на Бенхамин, че те няма да се съберат отново, че смята да помогне на Камила и ще му позволи да се среща с децата им, но настоява да стои далеч от нея.
Педро Пабло заявява на Лусия, че след като Лола ги е изгонила от дома им, всеки от тях ще поеме по своя път и няма да живеят заедно.
Хулиан отива в офиса на Едуард. Взема за заложница секретарката му, влиза в офиса и настоява да му даде всички доказателства, които Даниел му е дал и които сочат него като „Ловеца“. Едуардо се изплашва много и му казва, че няма нищо. Тогава Хулиан убива секретарката, за да му покаже, че не си играе. Едуард му предава всички доказателства. Хулиан иска още – да се обади на Даниел и да го извика в офиса си без да го предупреждава, че той е там.
Родриго благодари на Валерия за всичко, което тя е направила за него. Моли я да се пази много, докато той е вътре и обещава да се погрижи за нея, когато излезе.

Хулиан ранява Едуард в крака и той умира от кръвоизлив. След това изважда сърцето на секретарката. Даниел пристига в офиса на Едуардо и там се среща с Хулиан, който го убива и подрежда нещата така, че всички да повярват, че Даниел е „Ловеца“.
Детективите Карвахал и Санчес убеждават началника на полицията да им помогне да получат заповед за задържането на Хулиан с цел разпит.
Татяна прекарва нощта с прокурора.
Камила отива в една обществена кухня и там една госпожа ѝ предлага помощ, след като Камила споделя с нея, че е принудена да прекара нощта на улицата.
Детективите Санчес и Карвахал търсят Хулиан в дома му, но не го откриват. Тогава решават да го потърсят в дома на Пиедад. Но не го откриват и там. Пиедад им казва, че Хулиан е отишъл да посети Емилио и им дава адреса.
Детективите пристигат в къщата на родителите на Матилде и търсят Хулиан. Те го задържат и го отвеждат, за да го разпитат.
Пиедад си прави изследвания, за да се убеди, че с бебето всичко е наред след ужаса, който е преживяла след получаване на кашоните.
Прокурорът прекъсва разпита на Хулиан, за да съобщи за клане в една адвокатска кантора.
Пиедад посещава Родриго и го моли за прошка заради това, че се е усъмнила в неговата невинност. Тя изяснява позицията си, че не иска да се събират отново и му заявява, че смята да остане с Хулиан.
Прокурорът моли Хулиан да разпознае тялото на „Ловеца“, на Даниел Видал.
Хулиан казва на прокурора и детектив Карвахал, че Родриго се е измъкнал от рехабилитационния център в нощта, в която Матилде е катастрофирала. Това е причината съдията да откаже освобождаването на Родриго.
Хулиан казва на Пиедад, че не смята да иска извинение от Родриго за това, че го е помислил за „Ловеца“. Пиедад съобщава на Хулиан, че ще се върне в апартамента си до раждането на бебето и както са се разбрали преди, след това ще се омъжи за него и ще живеят в неговия апартамент.
Карвахал разговаря с началника на полицията и му казва, че не е убедена във вината на Даниел Видал. Прокурор Малдонадо я чува и се ядосва, защото си мисли, че тя е такава, защото не може да докаже, че Хулиан Гарсия има нещо общо с „Ловеца“.
Хулиан се опитва да скрие и да се отърве от ножовете на „Лоцеца“, заравяйки ги в плевнята. Призракът на Санети се появява отново пред него и му казва, че той не е способен да спре да убива.
Настъпва деня, в който се разглежда делото на Родриго. Пиедад е първата, която ще дава показания.

Хулиан казва на Пиедад, че не смята да иска извинение от Родриго за това, че го е помислил за „Ловеца“. Пиедад съобщава на Хулиан, че ще се върне в апартамента си до раждането на бебето и както са се разбрали преди, след това ще се омъжи за него и ще живеят в неговия апартамент.
Карвахал разговаря с началника на полицията и му казва, че не е убедена във вината на Даниел Видал. Прокурор Малдонадо я чува и се ядосва, защото си мисли, че тя е такава, защото не може да докаже, че Хулиан Гарсия има нещо общо с „Ловеца“.
Хулиан се опитва да скрие и да се отърве от ножовете на „Лоцеца“, заравяйки ги в плевнята. Призракът на Санети се появява отново пред него и му казва, че той не е способен да спре да убива.
Настъпва деня, в който се разглежда делото на Родриго. Пиедад е първата, която ще дава показания.
Валерия също дава показания и разказва как Родриго ѝ е помогнал, когато е имала сериозни проблеми с наркотиците и че това може да бъде потвърдено от рехабилитационния център.
Татяна разговаря с Матилде и ѝ разказва, че Хулиан ще я прибере в дома. На лицето на Матилде се появява израз на недоволство.
В защитната си реч, Педро Пабло показва невинността на Родриго...
Съдията обявява Родриго за невинен и го освобождава.

Хулиан научава, че Гибсън е разговарял с родителите на Матилде за възможността за операция, която може да ѝ помогне да се възстанови по-скоро. Той, обаче, е против и им казва, че ако допуснат Матилде да бъде оперирана, подлагат на риск живота ѝ.
Родриго и Валерия започват връзка.
Пиедад търси Родриго в дома му. Вратата ѝ отваря Валерия, облечена в риза на Родриго.
Лола посещава Татяна в офиса и я упреква, че е занемарила децата си. Тя открива, че Татяна се среща с друг мъж.
Пиедад съобщава на Родриго, че вече не живее в апартамента на Хулиан, но това не означава, че двамата са скъсали, а точно обратното – годежът им е в сила. Родриго моли Пиедад да му съобщи, когато започне да ражда, защото иска да присъства на раждането.
Родриго моли Валерия да се премести при него – той не иска да остава сам.
Бенхамин, много развълнуван, търси прокурора и настоява да стои далеч от Татяна. Прокурорът изяснява пред ядосания мъж, че дори и да излиза с Татяна, не е единствения.
Пиедад започва да ражда и моли Хулиан да се обади на Родриго, за да го предупреди, защото така му е обещала.
Бенхамин пита Татяна дали е вярно това, което е чул – че спи с различни мъже в едно и също време. Тя потвърждава. В изблик на гняв, той вдига ръка срещу нея.
Ражда се София. Пиедад попълва документите за раждането на София и ѝ вписва като фамилия Кинтана, като на баща ѝ.
Камила посещава Родриго и го поздравява за освобождаването му. Малко след това пристига Бенхамин, за да съобщи на Родриго, че се е родила София. Камила пита Бенхамин дали Татяна все още я мрази. Бенхамин ѝ отговаря, че Татяна е доста заета да мрази сама себе си, за да ѝ остава време да мрази някой друг.
Лусия убеждава Педро Пабло да излязат и да накупят играчки за бебето, което очакват.
Родриго вижда за първи път София. Той моли Пиедад да не се омъжва, а Хулиан ги чува.

Коментари

Реклама

Реклама

Популярни публикации от този блог

Niks - Една потресаваща истина за българския рап певец

Внезапно на 17 юли почина рап музиканта Николай Благоев - Niks от Touch Down. Тази тъжна новина разпространяват в социалните мрежи негови приятели. Информацията е потвърдена и на официалната страница на групата във Facebooк.  Младият музикант е с корени от Згориград. Неговата майка Дияна е родом от врачанското село, но от дълги години живее в Италия. Била е част от танцов състав във Враца. Бабата и дядото на Николай, които са починали, също се помнят като известните танцьори във Врачанско. След развода на родителите си, Благоев е живял при баща си в Харманли. Touch Down се е сформирала през 2007 г. Никс беше представител на новата вълна рап изпълнители в България.  Последваха редица съвместни проекти с други популярни звезди на хип-хоп и R&B сцената, сред които Били Хлапето, Сани Алекса, Мария Илиева, Лора Караджова, Графа. Аутопсията е установила, че Николай Благоев е починал от сърдечен удар. 23-годишният младеж е бил здрав и не е страдал от никакви заболяван

Eмир не е бащата на детето на Руя!

В главата на Емир и Фериа се въртят едни и същи въпроси - Кой е бащата на бебето.  Всеки ден Руя тормози и вбесява Емир.  Ханде и Корай подкрепят Емир в трудните моменти. Корай вижда Емир и Едже заедно в бара и учуден. Ханде и Корай отиват с Емир в болницата за резултатите от ДНК теста.  В последния момент се по явява Фериа и хваща Емир гордо за ръка пред всички. Тестът е отрицателен и Емир не е бащата на бебето на Руя.  Айсун е шокирана и се заяжда с Фериа. Емир, Фериа, Ханде и Корай са много щастливи от резултата на теста и се присмиват на Руя и майка ѝ. Пред болницата Емир прегръща силно Фериа.  Джансу разбира, че Фериа и Емир са женени и изпада в криза.  Мехмет приема предложението на Емир за работа.  Ръза казва тежки думи на Фериа.  Емир е зает в клуба и Едже е постоянно около него.  Фериа приготвя прекрасна вечеря и чака Емир дълго да вечерят, но той не се прибира!

Голям провал, че Хазал Кая напусна "Огледален свят"

 В края на 2-ри сезон т.e на финала, сценаристите решиха да убият Фериа понеже Хазал Кая започнала да се снима в нов сериал и не е можела да продължи със сериала, а сценаристите искали трети сезон заради успешността на Чаатай Улусой, но този 3-ти сезон с заглавието "Пътят на Емир", са снимали и излъчвали само 9 епизода и го спряха, защото нямал зрителски интерес. Не само Хазал напусна сериала, също и като нейната колежка Джейда Атеш, която пък играеше ролята на Ханде. Джейда започва да се снима в нов сериал, а малко след това прекратиха излъчването на "Нарекох те Фериха" (Огледален свят) и започнаха изцяло нов сериал - "Пътят на Емир". В него се появи отново Джейда /Ханде/ на 2-рата серия, като телевизията се надяваше да си увеличи рейтинга, но истината е, че след напускането на Хазал рейтинга падна и не след дълго сериалът бе спрян едва на 9-ти епизод. Източник:  Огледален свят

Реклама