вторник, 4 декември 2012 г.

Матилде разбира, че Маурисио е мъртъв и открива, че Хулиян е серийния убиец!

 

Родриго реагира бурно на новините, които научава от Валерия. Налага се да му инжектират успокоително.
Карвахал разказва на Матилде, че е открита ръка, за която е установено, че е на Маурисио. Тя се почувства много зле.
Камила се обажда на Бенхамин и го моли да се видят. Бенхамин тръгва от клиниката, а Татяна го проследява. Тя открива, че той отива на среща с Камила.
По-късно, Татяна се обажда на Лола и си определя среща с нея в кафенето, където работи Камила. Там вдига скандал на сестра си, очерняйки я пред шефа ѝ.
Даниел Видал предава на приятеля си Едуард един плик и го моли да го предаде в полицията, ако нещо се случи с него.
Матилде си спомня какво ѝ е казал Маурисио за „Ловеца“ и си припомня роклята на майката на Хулиан. След това, тя отива в дома на Хулиан, за да прибере Емилио и бившият ѝ съпруг я пита защо е толкова ядосана.
Даниел Видал отива в обичайния ресторант и един от сервитьорите му казва, че са го търсили от полицията. Той, обаче, не го е издал, защото той винаги му е давал добри бакшиши.
Хулиан забелязва, че Пиедад си е сложила пръстена, който той ѝ е подарил. Пита я дали това означава, че иска да се омъжи за него. Тя приема да сключат брак, но само граждански (без църковен).
Лола предлага на Татяна да отиде в дома ѝ, където в момента живее Бенхамин или поне да позволи на децата да посетят Бенхамин.

Бенхамин отива в къщата и среща Татяна с Анхел. Двамата се скарват и си разменят удари.
Валерия е много нервна и прави опит да се самоубие, но не успява.
Хулиан чува как Санети казва, че никога няма да има Пиедад.
Матилде посещава Пиедад в апартамента на Хулиан под претекст, че иска да я помоли за извинение за поведението си. Истинската причина е друга – тя иска да потърси снимката на Фабиола.
Бенхамин се връща в дома на Татяна и я упреква, че е с Анхел. Тя го пита защо го прави и накрая двамата се целуват страстно, а след това се любят.
Матилде прибира снимката на Фабиола. Тя е много изнервена и Пиедад я пита какво става. Матилде я съветва да се пази много.
Татяна моли Бенхамин да си върви и никога да не се връща, защото връзката им е приключила окончателно.
Матилде се обажда на Родриго и му казва, че Пиедад е в опасност.
По молба на Родриго, Валерия посещава Аманда и я моли за помощ.
Емилио се обажда на Хулиан и му казва, че Матилде иска насила да го заведе в дома на баба му и дядо му.
Родриго моли Балтасар да му помогне да се измъкне от центъра за рехабилитация.
Педро Пабло разказва на Родриго, че Маурисио е изчезнал и че е открита една ръка, която се е оказала на журналиста. Родриго се развълнува, защото той е бил единствения, който е вярвал в неговата невинност.
Карвахал иска да освободят Родриго след като се е доказало, че той не е „Ловеца“. Началникът на полицията, обаче, не позволява, защото смята, че може да бъде съучастник.

Матилде излиза с Емилио, когато пристига Хулиан. Тя му казва, че смята да заведе малкия да види дядо си, защото той е много болен и е поискал да го види.
Камила се обажда на Бенхамин и го моли да се видят. Казва му, че се чувства много зле.
Родриго открива дрехите и бележката, която е оставил Балтасар под възглавницата.
Матилде посещава Родриго и му показва снимката на Фабиола. Пита го дали знае кой е на снимката. Матилде отбелязва, че Маурисио е имал право – Родриго не е убиец.
Матилде проследява Хулиан и се оказва при изоставената къща. Тя открива бункера, в който Хулиан убива своите жертви. Там вижда главата на Маурисио и сърцата на жените.
Хулиан открива Матилде. Пита я дали някой друг знае къде е и защо го е проследила. Матилде се опитва да избяга, но Хулиан я настига и счупва прозореца на колата, за да я задържи. Матилде успява да запали колата и да блъсне Хулиан.
Родриго отива в дома на Хулиан и казва на Пиедад, че той не е никакъв убиец и че си е дал сметка какво иска Хулиан. Пиедад моли Родриго да се върне в рехабилитационния център, да престане да бяга.
Хулиан убива един мъж, който се е опитал да се обади в полицията, защото Матилде е заявила, че той е „Ловеца“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар