петък, 24 август 2018 г.

Евроком за трети път пуска теленовелата "Сладка тайна"Сериал, 150 еп. , 2006 г., САЩ-Мексико
Компания: Телемундо
От 31 август – всеки делничен ден от 14:00 ч. по Евроком

Участват: Хенесис Родригес, Карлос Понсе, Кристина Лилей, Карла Монрой, Джули Жилиберти и мн. други.

История:
Росита Амадо е умна и нежна девойка, изпълнена с обич към хората и животните. Физическият й облик обаче не е така съвършен като душата й. Природата я е дарила с красива фигура, но с несъвършено лице, което отблъсква мъжете.
Двете с братовчедка си Асусена се завръщат от католическото училище в родното градче Чинчес Бравас. Зървайки прекрасната фигура на къпещата се в езерото Росита, управителят на местната фабрика Анхел решава, че трябва да притежава девойката на всяка цена – грозното й лице не го смущава.
Преди много години дядото на Росита, Хуан Амадо, неможейки да понесе смъртта на любимата си съпруга, изоставя дъщеря си, майката на Росита, и заминава за Америка. Там съдбата го среща с вдовицата Ана Ремингтон, която става негова съпруга.
Техническите познания на Хуан и тайната рецепта за производство на шоколад, наследена от бога на маите Ек-Чуа, му помагат да започне успешен бизнес – неговата фабрика за шоколад го превръща в богаташ.
След смъртта на майка си, заварената му дъщеря Грейс остава изцяло финансово зависима от втория си баща, когото ненавижда.
Предчувствайки, че краят му наближава, Хуан Амадо решава да замине за Чинчес заедно със сина на Грейс, Брус, и да намери внучката си Росита – тя е единствената, на която той може да предаде тайната рецепта на шоколада.
Инструктиран от майка си, Брус напразно се опитва да измъкне от Хуан тайната рецепта. Хуан предава единствено на Росита всичките си умения, за може тя да наследи бизнеса му.
След смъртта на Хуан, Брус и майка му успяват да убедят Росита да се премести да живее при тях – без нейните знания фабриката за шоколад е обречена на банкрут.
Девойката се съгласява – тя отдавна е влюбена в Брус … Манипулран от Грейс, синът й се възползва от чувствата на Росита, за да й измъкне скъпоценната рецепта.
Доволна, Грейс безцеремонно изгонва семейство Амадо от дома си. Измамена и наранена в най-съкровените си чувства, Росита не се предава.
В този момент на помощ й идва Анхел … С негово съдействие тя ще претърпи физическа и духовна промяна, ще стъпи на краката си и дори може да се превърне в конкурент на Грейс и Брус.
Ще успее ли Росита да забрави чувствата си към Брус? Кое ще ще надделее: желанието за мъст или всеопрощаващата любов?

Няма коментари:

Публикуване на коментар