вторник, 11 септември 2018 г.

Легендарният сериал “Дързост и красота" се връща в ефира на БНТ

Тази седмица на екран се завръща обичаният от поколения сериал „Дързост и красота“. Най-популярната поредица в света отново ще бъде част от програмата на обществената телевизия.Тя обаче ще излъчва епизодите на хитовата поредица в нов час, става ясно от последната актуализация на програмата на Държавната телевизия, публикувана в неделя. "Дързост и красота" официално тръгва на 10-и септември (понеделник) и ще върви всеки делничен ден от 16:30 до 17:00 ч., веднага след следобедната емисия новини на БНТ1.

За изпусналите, втори шанс да проследят събития в дома на семейство Форестър Националната телевизия ще дава на следващия делничен ден в 11:15 ч., считано от 11-и септември, ден вторник.
"Дързост и красота" се завръща от 3979-и епизод след едногодишно отсъствие в българския ефир. Напомняме Ви, че БНТ1 спря многосерийната сага, която върви у нас от 25 години насам, през юни 2017 г., като за последно бяха излъчени епизоди 3970-и и 3971-и.

След година и 3 месеца пауза за зрителите сериалът, присъствал във всеки български дом в продължение на години, се завръща на екран. Завръща се и неговият режисьор-Людмила Кръстева, която вече 19 години е част от екипа по дублажа.Няма коментари:

Публикуване на коментар