събота, 25 май 2013 г.

"Пътуващо кино" на GLOBUL обикаля в страната

„Пътуващо кино GLOBUL” ще бъде официално открито с четири последователни прожекции пред паметника на Съветската армия в София в дните от 29-ти май до 1-ви юни включително. Началото на прожекциите е от 20:30 часа, а входът е свободен. Първият филм от програмата е романтичната комедия на Уди Алън „На Рим с любов“, а през следващите дни от фестивала зрителите ще могат да гледат холивудските хитове „Седемте психопата“ и „Тежка сватба“, както и българската продукция „Цветът на хамелеона“.
Това лято пътуващото кино ще гостува на Пловдив, Търговище, Монтана, а до края на годината прожекциите ще продължат и в други градове в страната. Подробна информация за програмата на фестивала е публикувана на уебсайта на инициативата на адрес: www.mobilnokino.bg
„Идеята на „Пътуващо кино GLOBUL“ е да достигне до всеки град в страната и да предложи селекция от нови и интересни филмови заглавия. За жалост в България има много градове, в които кино залите са закрити поради липса на средства. Чрез тази инициатива бихме искали да дадем на хората още една възможност да се забавляват и да споделят заедно емоцията от хубавите филми и качественото кино преживяване.“ – коментира Галина Чулева, Директор „Реклама и комуникация“ в GLOBUL.

Няма коментари:

Публикуване на коментар