Пропускане към основното съдържание

Реклама

Елена Лафе си връща паметта!


Дулсе и Елена Калканьо отвличат една медицинска сестра, за да ѝ вземат униформата. Маскирана като медицинска сестра, Дулсе успява да се вмъкне в психиатричната клиника.
От друга страна, Даниела отново обсебва тялото на Нена Очоа и се опитва да каже на Корина къде е детето на Елена Лафе, но Корина не вярва и решава да си тръгне, без да я изслуша. Корина не може да забрави извършеното от Нена и за това вярва, че това е поредната лъжа на медиума и Анаклето.
Мишел все още не подозира за произхода си и че е осиновен. Той не може да си обясни как така майка му Клара е родила Милейди преди него след като той е по-възрастен от нея. Това е причината Мишел да подозира, че Клара иска да го убеди, че Милейди е негова сестра, за да го отдалечи от нея. Клара продължава да крие истината, но отново го уверява, че Милейди е нейна дъщеря.
Докато се подготвя за сватбата, Андрея забелязва, че губи зрението си и силите ѝ я напускат. Девойката смята, че тази слабост се дължи на нервността преди церемонията. Ребека се натъжа много, защото си дава сметка, че малко по малко губи дъщеря си заради странната болест, от която страда.
Междувременно, Дарио се опитва да накара лекарят да трансплантира част от неговия костен мозък, за да спаси Андрея. Въпреки големият риск, който крие такъв тип операция, бащата е решен да го направи, за да спаси дъщеря си.
В психиатричната клиника, Лаура посещава приятелката си и усеща, че Еленита вече е в пълно съзнание (че е излязла от своя малък свят). Лаура се опитва да обясни на Елена Лафе, че е в тази клиника, защото е била изпаднала в дълбока депресия. За нещастие, Елена не помни никой и нищо.
В това време, Андрея е хоспитализирана след припадъка на сватбената церемония. Нейното здравословно състояние се влошава малко по малко. Тя се лута между живота и смъртта.
Мишел споделя с Милейди, че се чувства виновен за припадъка на Андрея, защото в действителност, той не е искал да се жени за Андрея. Младежът уверява Милейди, че все още я обича, въпреки че е негова сестра.
Мишел и Милейди признават един пред друг, че продължават да се обичат. За да избегнат усложненията, те искат да се отдалечат един от друг с надеждата, че разстоянието ще убие това чувство.
Сърцето на Андрея спира за малко, но лекарят успява да спаси живота ѝ.
В психиатричната клиника, Едуардо посещава Еленита и ѝ напомня, че той е неин съпруг, че я обича и не би я изоставил. Той я предупреждава, че ще я чака, докато отново си спомни всичко.
Наблюдавайки къщата на Нена отвън, Елена Калканьо открива, че Нена Очоа и Анаклето са прибрали Латоня. Калканьо преследва колата им и няколко пъти ги блъска, в опит да ги изблъска от пътя. Накрая, тя е убедена, че Нена Очоа, Анаклето и Латоня са се сблъскали с влак. Истината, обаче, е различна – тримата изхвърчават (като по магия). Елена Калканьо е разсеяна, защото е щастлива от мисълта, че се е отървала от тримата.
Без да подозира, че Монтекристо я е проследил, Лаура заминава с приятелката си Еленита в хотела на починалия ѝ баща, на Лос Каньос. Така младата жена иска да помогне на приятелката си да си спомни миналото.
Нена Очоа, Анаклето и Латоня търсят убежище в дома на отец Агуас.
В клиниката, Андрея се събужда и е много отпаднала. Ребека е неспособна да ѝ разкрие, че е „осъдена“ на смърт. Там, Андрея споделя с майка си, че не е влюбена в Мишел и че го обича само като приятел.
Алан Мартин прави разследване и съобщава на Едуардо, че е открил трупът на детето на Еленита е било заменено с друг. От това той заключава, че има голяма вероятност детето им да е все още живо.

Коментари

Реклама

Реклама

Популярни публикации от този блог

Niks - Една потресаваща истина за българския рап певец

Внезапно на 17 юли почина рап музиканта Николай Благоев - Niks от Touch Down. Тази тъжна новина разпространяват в социалните мрежи негови приятели. Информацията е потвърдена и на официалната страница на групата във Facebooк.  Младият музикант е с корени от Згориград. Неговата майка Дияна е родом от врачанското село, но от дълги години живее в Италия. Била е част от танцов състав във Враца. Бабата и дядото на Николай, които са починали, също се помнят като известните танцьори във Врачанско. След развода на родителите си, Благоев е живял при баща си в Харманли. Touch Down се е сформирала през 2007 г. Никс беше представител на новата вълна рап изпълнители в България.  Последваха редица съвместни проекти с други популярни звезди на хип-хоп и R&B сцената, сред които Били Хлапето, Сани Алекса, Мария Илиева, Лора Караджова, Графа. Аутопсията е установила, че Николай Благоев е починал от сърдечен удар. 23-годишният младеж е бил здрав и не е страдал от никакви заболяван

Eмир не е бащата на детето на Руя!

В главата на Емир и Фериа се въртят едни и същи въпроси - Кой е бащата на бебето.  Всеки ден Руя тормози и вбесява Емир.  Ханде и Корай подкрепят Емир в трудните моменти. Корай вижда Емир и Едже заедно в бара и учуден. Ханде и Корай отиват с Емир в болницата за резултатите от ДНК теста.  В последния момент се по явява Фериа и хваща Емир гордо за ръка пред всички. Тестът е отрицателен и Емир не е бащата на бебето на Руя.  Айсун е шокирана и се заяжда с Фериа. Емир, Фериа, Ханде и Корай са много щастливи от резултата на теста и се присмиват на Руя и майка ѝ. Пред болницата Емир прегръща силно Фериа.  Джансу разбира, че Фериа и Емир са женени и изпада в криза.  Мехмет приема предложението на Емир за работа.  Ръза казва тежки думи на Фериа.  Емир е зает в клуба и Едже е постоянно около него.  Фериа приготвя прекрасна вечеря и чака Емир дълго да вечерят, но той не се прибира!

Голям провал, че Хазал Кая напусна "Огледален свят"

 В края на 2-ри сезон т.e на финала, сценаристите решиха да убият Фериа понеже Хазал Кая започнала да се снима в нов сериал и не е можела да продължи със сериала, а сценаристите искали трети сезон заради успешността на Чаатай Улусой, но този 3-ти сезон с заглавието "Пътят на Емир", са снимали и излъчвали само 9 епизода и го спряха, защото нямал зрителски интерес. Не само Хазал напусна сериала, също и като нейната колежка Джейда Атеш, която пък играеше ролята на Ханде. Джейда започва да се снима в нов сериал, а малко след това прекратиха излъчването на "Нарекох те Фериха" (Огледален свят) и започнаха изцяло нов сериал - "Пътят на Емир". В него се появи отново Джейда /Ханде/ на 2-рата серия, като телевизията се надяваше да си увеличи рейтинга, но истината е, че след напускането на Хазал рейтинга падна и не след дълго сериалът бе спрян едва на 9-ти епизод. Източник:  Огледален свят

Реклама