понеделник, 27 май 2013 г.

Елена Лафе си връща паметта!


Дулсе и Елена Калканьо отвличат една медицинска сестра, за да ѝ вземат униформата. Маскирана като медицинска сестра, Дулсе успява да се вмъкне в психиатричната клиника.
От друга страна, Даниела отново обсебва тялото на Нена Очоа и се опитва да каже на Корина къде е детето на Елена Лафе, но Корина не вярва и решава да си тръгне, без да я изслуша. Корина не може да забрави извършеното от Нена и за това вярва, че това е поредната лъжа на медиума и Анаклето.
Мишел все още не подозира за произхода си и че е осиновен. Той не може да си обясни как така майка му Клара е родила Милейди преди него след като той е по-възрастен от нея. Това е причината Мишел да подозира, че Клара иска да го убеди, че Милейди е негова сестра, за да го отдалечи от нея. Клара продължава да крие истината, но отново го уверява, че Милейди е нейна дъщеря.
Докато се подготвя за сватбата, Андрея забелязва, че губи зрението си и силите ѝ я напускат. Девойката смята, че тази слабост се дължи на нервността преди церемонията. Ребека се натъжа много, защото си дава сметка, че малко по малко губи дъщеря си заради странната болест, от която страда.
Междувременно, Дарио се опитва да накара лекарят да трансплантира част от неговия костен мозък, за да спаси Андрея. Въпреки големият риск, който крие такъв тип операция, бащата е решен да го направи, за да спаси дъщеря си.
В психиатричната клиника, Лаура посещава приятелката си и усеща, че Еленита вече е в пълно съзнание (че е излязла от своя малък свят). Лаура се опитва да обясни на Елена Лафе, че е в тази клиника, защото е била изпаднала в дълбока депресия. За нещастие, Елена не помни никой и нищо.
В това време, Андрея е хоспитализирана след припадъка на сватбената церемония. Нейното здравословно състояние се влошава малко по малко. Тя се лута между живота и смъртта.
Мишел споделя с Милейди, че се чувства виновен за припадъка на Андрея, защото в действителност, той не е искал да се жени за Андрея. Младежът уверява Милейди, че все още я обича, въпреки че е негова сестра.
Мишел и Милейди признават един пред друг, че продължават да се обичат. За да избегнат усложненията, те искат да се отдалечат един от друг с надеждата, че разстоянието ще убие това чувство.
Сърцето на Андрея спира за малко, но лекарят успява да спаси живота ѝ.
В психиатричната клиника, Едуардо посещава Еленита и ѝ напомня, че той е неин съпруг, че я обича и не би я изоставил. Той я предупреждава, че ще я чака, докато отново си спомни всичко.
Наблюдавайки къщата на Нена отвън, Елена Калканьо открива, че Нена Очоа и Анаклето са прибрали Латоня. Калканьо преследва колата им и няколко пъти ги блъска, в опит да ги изблъска от пътя. Накрая, тя е убедена, че Нена Очоа, Анаклето и Латоня са се сблъскали с влак. Истината, обаче, е различна – тримата изхвърчават (като по магия). Елена Калканьо е разсеяна, защото е щастлива от мисълта, че се е отървала от тримата.
Без да подозира, че Монтекристо я е проследил, Лаура заминава с приятелката си Еленита в хотела на починалия ѝ баща, на Лос Каньос. Така младата жена иска да помогне на приятелката си да си спомни миналото.
Нена Очоа, Анаклето и Латоня търсят убежище в дома на отец Агуас.
В клиниката, Андрея се събужда и е много отпаднала. Ребека е неспособна да ѝ разкрие, че е „осъдена“ на смърт. Там, Андрея споделя с майка си, че не е влюбена в Мишел и че го обича само като приятел.
Алан Мартин прави разследване и съобщава на Едуардо, че е открил трупът на детето на Еленита е било заменено с друг. От това той заключава, че има голяма вероятност детето им да е все още живо.

Няма коментари:

Публикуване на коментар