Пропускане към основното съдържание

Реклама

Мелтем се вижда с Съла (Хаджер) в селото

Рустем слуша майка си и постоянно кара жена си на работа. Хаджер (Съла) се опитва да се грижи за доведената си дъщеря Севда, която е тийнейджър. Момичето обаче не се съобразява с мащехата си.

Сахер обвинява Зейнеп за всичко случващо се с Емре. Арзу си мълчи.

Медицинската сестра от болницата в Сирия разпитва Емре защо е дошъл тук и от какво е избягал.

Зейнеп постоянно мисли за Емре и се притеснява как преживява в Сирия. Прочита в новините, че в Южна Сирия има много атентати и се притеснява 

Зейнеп звъни на Арзу и се интересува как е Емре. В същото време Емре не иска да говори за миналото си.

В болницата пристигат терористи, които търсят детето. Емре отказва да им даде информация. Казва им, че ще претърсят болницата само през трупа му.за Емре.

Сахер се опитва да успокои Тарък и да го върне към нормалния му живот.

Рустем иска да си легнат с жена му. Хаджер отказва. Вечерта в дома им идва Мелтем. Хаджер я прегръща и я нарича "како".

Зейнеп се опитва да се свърже с болницата, където работи Емре. Лекарят вдига телефона. Зейнеп мълчи и Емре затваря. Бора вижда това и изгаря от ревност.

Емре се грижи за детето, което бълнува и търси баща му.

Хаджер благодари на Мелтем, че е дошла на гости. Оплаква се, че вече не издържа в това семейство. Мелтем ѝ обещава да говори с Рустем, за да не се отнася грубо с нея.

Мелтем се интересува дали Рустем дава лекарствата на Хаджер. От тези лекарства Съла забравя всичко, а след два месеца ефектът им ще изтрие изцяло паметта й.

Мелтем обещава на Рустем да му даде много пари, както и да получи Съла. 

Терористите се заканват да убият Емре, ако разберат, че той крие детето.

Бора настоява Хюлия и Аслъ да останат у тях и да пренощуват. Двете се съгласяват.

Мелтем пита Хаджер редовно ли си пие лекарствата. Тя, от своя страна, я уверява, че го прави, но й споделя, че чувства болки в главата и сънува странни сънища.

Емре си представя, че се срещат със Зейнеп и отново си признават чувствата си един на друг.

Медицинската сестра се опитва да накара Емре да разкаже това, което е на душата му, но той не иска.

Бора се опитва да да си легне със жена си. Тя отказва. Зейнеп дори не носи брачната си халка. Бора се вбесява от това.

Хаджер вижда Севда да се целува с един от местните младежи. Прави забележка на момичето и го плаши, че ще разкаже всичко на баща ѝ.

Тарък купува бели рози и иска да ги засади на гроба на Съла. Баща му също се опитва да го върне към нормалния живот и да го извади от мъката.

Медицинската сестра разказва на Емре, че момчето знае къде са оръжието и боеприпасите и затова терористите го търсят. Емре казва на момчето, че го чувства като по-малък брат.

Коментари

Реклама

Реклама

Популярни публикации от този блог

Niks - Една потресаваща истина за българския рап певец

Внезапно на 17 юли почина рап музиканта Николай Благоев - Niks от Touch Down. Тази тъжна новина разпространяват в социалните мрежи негови приятели. Информацията е потвърдена и на официалната страница на групата във Facebooк.  Младият музикант е с корени от Згориград. Неговата майка Дияна е родом от врачанското село, но от дълги години живее в Италия. Била е част от танцов състав във Враца. Бабата и дядото на Николай, които са починали, също се помнят като известните танцьори във Врачанско. След развода на родителите си, Благоев е живял при баща си в Харманли. Touch Down се е сформирала през 2007 г. Никс беше представител на новата вълна рап изпълнители в България.  Последваха редица съвместни проекти с други популярни звезди на хип-хоп и R&B сцената, сред които Били Хлапето, Сани Алекса, Мария Илиева, Лора Караджова, Графа. Аутопсията е установила, че Николай Благоев е починал от сърдечен удар. 23-годишният младеж е бил здрав и не е страдал от никакви заболяван

Eмир не е бащата на детето на Руя!

В главата на Емир и Фериа се въртят едни и същи въпроси - Кой е бащата на бебето.  Всеки ден Руя тормози и вбесява Емир.  Ханде и Корай подкрепят Емир в трудните моменти. Корай вижда Емир и Едже заедно в бара и учуден. Ханде и Корай отиват с Емир в болницата за резултатите от ДНК теста.  В последния момент се по явява Фериа и хваща Емир гордо за ръка пред всички. Тестът е отрицателен и Емир не е бащата на бебето на Руя.  Айсун е шокирана и се заяжда с Фериа. Емир, Фериа, Ханде и Корай са много щастливи от резултата на теста и се присмиват на Руя и майка ѝ. Пред болницата Емир прегръща силно Фериа.  Джансу разбира, че Фериа и Емир са женени и изпада в криза.  Мехмет приема предложението на Емир за работа.  Ръза казва тежки думи на Фериа.  Емир е зает в клуба и Едже е постоянно около него.  Фериа приготвя прекрасна вечеря и чака Емир дълго да вечерят, но той не се прибира!

Голям провал, че Хазал Кая напусна "Огледален свят"

 В края на 2-ри сезон т.e на финала, сценаристите решиха да убият Фериа понеже Хазал Кая започнала да се снима в нов сериал и не е можела да продължи със сериала, а сценаристите искали трети сезон заради успешността на Чаатай Улусой, но този 3-ти сезон с заглавието "Пътят на Емир", са снимали и излъчвали само 9 епизода и го спряха, защото нямал зрителски интерес. Не само Хазал напусна сериала, също и като нейната колежка Джейда Атеш, която пък играеше ролята на Ханде. Джейда започва да се снима в нов сериал, а малко след това прекратиха излъчването на "Нарекох те Фериха" (Огледален свят) и започнаха изцяло нов сериал - "Пътят на Емир". В него се появи отново Джейда /Ханде/ на 2-рата серия, като телевизията се надяваше да си увеличи рейтинга, но истината е, че след напускането на Хазал рейтинга падна и не след дълго сериалът бе спрян едва на 9-ти епизод. Източник:  Огледален свят

Реклама