четвъртък, 23 април 2015 г.

Сериалът "Пълна къща" се завръща!

Спомняте ли си сериала „Пълна къща“? Щура, забавна история, превърнала се в любима на милиони зрители по целия свят, в която известният актьор и тв водещ Боб Сагет е в ролята на вдовец с три дъщери – едната, от които по онова време е изиграна от близначките Олсън, които са бебета.
За да му помагат с децата и прочие битови проблеми, той кани при себе си своя девер – чичо Джеси (Джон Стамос) и най-добрия си приятел от детинство – Джоуи (Дейв Кулиър). Това съответно произвежда много комични ситуации.
Сериалът се излъчва в продължение на 8 години и 8 страхотни сезона, пълни със смях и забавни лафове.
Добрата новина! В понеделник вечер, в шоуто Jimmy Kimmel Live, Джон Стамос (чичо Джеси от оригиналния сериал) обяви, че снимките на продължението на култовия са започнали, като се очаква новите епизоди да излязат през 2016 година.
За продължение на ситкома се говори от средата на 2014 г. По пример на своя оригинал, чието име е „Full house“ („Пълна къща“), новата версия ще се казва „Fuller house“ („Още по-пълна къща“).
В центъра на историята ще бъде голямата дъщеря от оригиналния сериал – Дона Джо (DJ) Танър, която също като баща си се озовава овдовяла с три деца. За целта тя кани при себе си сестра си – Стефани, отново персонаж от оригиналното шоу и най-добрата си приятелка от детинство – Кими (тя също е персонаж от оригиналната „Пълна къща”), които да й помагат.
Джон Стамос каза, че първи епизод ще бъде дълъг един час и самият той заедно с Боб Сагет, Дейв Кулиър и момичетата от оригиналния сериал ще участват в него. Чичо Джеси потвърди, че продукцията има за цел да събере колкото е възможно повече актьори от оригиналния каст.
Кандис Камерън Бър, Джоди Суитин и Андреа Барбер съответно ще се завърнат в ролите на Ди Джей, Стефани и Кими, а според Netflix Боб Сагет, Джон Стамос и Дейв Кулиър ще участват като гост-звезди в ролите на Дани Танър, чичо Джеси и Джоуи. Очаква се Мери-Кейт и Ашли Олсън също да се върнат за кратко в ролята на малката Мишел Танър.


Няма коментари:

Публикуване на коментар