сряда, 11 март 2015 г.

"Грозната Бети"

Беатрис Пинсон Солано е блестящ икономист с докторат по финанси, която има само един недостатък: не е красавица. Всъщност, Бети е грозновата.
Беатрис се е примирила с факта, че любовта винаги ще я отбягва. Докато нейните съученички флиртуват, Бети посвещава  усилията си на учение и подготовка за професионална кариера.  Отчаяна от многобройните откази, Бети се съгласява да работи като секретарка в “Екомода” – длъжност, която не отговаря на нейната квалификация и интелект. Бети наистина започва от дъното в “Екомода”. Тя е забутана в тъмна стаичка на тавана, докато една красавица се разполага на рецепцията.
Бети е съгласна на всичко и дори е щастлива да бъде близо до своя шеф - красивия президент на “Екомода”, Армандо Мендоса.  Но за Армандо Бети е просто служителка с брилянтни бизнес идеи, която прикрива забежките му от неговата годеница Марсела.Компанията е постоянно изложена на опасност от необмислените действия на своя президент, и Бети е тази, която спасява Армандо  от финансовите  затруднения. Една вечер, докато работят заедно, Армандо страстно целува Бети. Това е най-горчивата целувка в нейния живот -  защото е просто стратегия, която Армандо използва с грозните момичета в компанията.  Ала тази целувка ще промени живота й - Беатрис никога вече няма да бъде същата. Сериалът “Грозната Бети” (Yo soy Betty la fea) добива огромна популярност и бива екранизиран в много страни : Мексико, Германия, САЩ и дори Индия … “Евроком” предлага на своите зрители оригиналната версия на този сериал.

Колумбийски сериал има 169 епизода.
В гл. роли са : Ана Мария Ороско, Хорхе Енрике Абейо, Лорна Пас, Марио Дуарте.
Режисьор: Марио Риберо.

Няма коментари:

Публикуване на коментар