сряда, 7 август 2013 г.

Чаатай Улусой - Интелигентния манекен в Турция

Ролята на Емир се изпълнява от младият актьор Чаатай Улусой, който става изключително популярен с участието си в сериала “Огледален свят”. Той е роден на 23 септември 1990 година в Инстанбул. Чаатай има качествата и таланта на професионален актьор, което показва с успешното пресъздаване на образа на Емир.
В началото Чаатай Улусой решава да продължи образованието си в държавен лесотехнически университет, но малко по-късно решава да се запише на курсове по актьорско майсторство. Благодарение на тези уроци и влечението му към филмовото изкуство Чаатай Улусой се записва в държавна художествена академия. През 2010 г. участва в престижен конкурс за модели, който печели. Забелязан от различни продуценти, младият актьор започва да получава предложения за участия в телевизионни реклами и кратки роли в киното. С участието си в сериала “Огледален свят” и перфектно изиграната от него роля на Емир, Чаатай става изключително популярен не само в родната си страна, но и в държавите, в които се излъчва сериала.
Освен в сериала “Огледален свят” Чаатай Улусой уаства и в малка роля във филма “Реджеп Иведик 3″.

Сюжета за героя от сериала:
Чаатай Улусой се въплъщава в ролята на Емир – красиво момче, с много възможности, идващо от друг за Фериа свят – светът на лукса и парите.
Виждайки непозната и много красива Фериа, той се влюбва в нея, но и тя също не му устоява и е привлечена от Емир.
Любовта им е в своя зародиш, но тя ще трябва първо да премине през много перипетии, изпитания, единствено след които ще могат да разберат колко силно са привързани един към друг и има ли смисъл да се борят един за друг.
Зараждането на любовта между Емир и Фериа предизвиква недоволството и завистта на останалите. Едва тогава Фериа ще разбере недостатъците на този мечтан свят, ще разбере, че такива обикновени момичета, макар и красиви, не са добре дошли в света на лукса и парите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар